Az első járós cipőjét venném meg a fiamnak, de tanácstalan vagyok. Mi alapján kell típust választanom?
Még nem voltunk ortopédusnál. Kötelező menni?
A fiam már határozottan jár, kezd szaladni is. Eddig csak a lakásban tette, mert a hó és a hideg miatt nem nagyon időztünk az utcán, parkban, nem szeretett talpon lenni.. De most jön a tavasz és már egyre többet van kint a saját lábán. Élvezi végre.
Na most: megvenném neki az első komolyabb cipőjét. Mit kell figyelnem? Ha szupinált (vagy milyen) cipőre lenne szüksége, azt én látnám? Vagy azok a cipők, amik már 5000 felett vannak és magas a boka részük, jók?
Régen mindenki elintézte az egyetlen cipőboltban található cipővel ezt a kérdést, de most annyi írás, javaslat meg minden van, hogy elvesztem. Tényleg ennyire bonyolult??
Szupinált csak akkor kell ha az orvos javasolja különben csak ront a gyerek lábán.
Minden márka jó amit írtak, de a deichmanosak jók árban minőségben első cipőnek
Nekünk ez volt az első járós cipőnk, 11 hónapos korában, és nagyon jól bevált. Többet is felpróbáltunk a Deichmannban, pl. Elefantent is, de ez tűnt a legjobbnak. Masszív, stabil, ugyanakkor rugalmas is, és kényelmesen elfért benne a lába, pedig elég magas lábfeje van.
Most 20 hónapos, perpill egy Elefanten és egy F&F cipője van tavaszra, mindegyik szuper.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!