Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ovis halloween partyra mit...

Ovis halloween partyra mit vigyünk, minek öltözzünk? 4 éves fiamnak ez lesz az első bulija, amire meghívták, így én is kicsit tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés

Nem szülinapi buli, de üres kézzel nem akarok menni. Valami passzoló apróságra gondoltam, meg egy kis nasi.

Szülős a buli. Valami light-os jellmezt is szeretnék. A fiamnak fogalma sincs még az egyébként menő csontváz, vér, és stb. "fincsiségekről", és ez jó is igy. Köszi, ha van ötletetek.

2018. okt. 28. 20:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
8%

Hogy a micsodára? Hol éltek ti, Amerikában?

Tisztességes magyar ember ilyenkor kimegy a temetőbe, és lerója kegyeletét a halottainak. Nem pedig hülye jelmezekben ugrál és bulizik. Azt tessék meghagyni az amerikaiaknak. Majd ha Texasban lesz busójárás, lehet ide is hozni a Halloweent.

2018. okt. 28. 20:29
 2/12 anonim ***** válasza:
88%

Denevér :) Az egyszerű és nem is olyan félelmetes dolog. Fekete ruházat, csinalsz fekete anyagból szárnyat. A pofijára rajzolhatsz is, feketére az orra hegyét és karikákat a szeme köré. Kis szemfogakat a szája alá.

De lehet akár ördög, szarvakkal és villás farkincával. Te meg az anyukájaként angyal :)

Vagy lehettek fekete macskák, az is könnyű.

Nasi: neten van sok halloweeni nasi, én muffint szoktam amit diszítek pl. műpókokkal és rajzolok rájuk pókhálót Dr. Oetker dekortollal.

(igen, nálunk sokszor volt halloween buli és idén is lesz, bár már 8 éves a fiam :) )

2018. okt. 28. 20:30
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
1., te kevered a dolgokat. A Halloween NEM amerikai ünnep, és NINCS köze a magyar halottak napjához. Más alkalom, ezt ma már kb. mindenki tudja mert egy ideje a csapból is folyik hogy a hozzád hasonló tudatlanok is kicsit felvilágosuljanak.
2018. okt. 28. 20:32
 4/12 anonim ***** válasza:
85%

Elso:

Oktober 31 Halloween

November 1 Halottak napja

Kerdezo, nalunk is buli lesz az ovodaban, 3 eves ( igaz mi kulfoldon elunk, itt nagy hagyomanya van ). Nem akartam jelmezre kolteni, van egy pizsamaja ami csontvazas , abban megy. Tavalyi halloween utan vettem fillerekert, most jo ra, es nincs semmi pizsama kinezete.

2018. okt. 28. 20:45
 5/12 anonim ***** válasza:
69%
Nekem eléggé adja magát, hogy egy tökvicsori jelmez pont klassz lenne, és süthetnél sütőtökös muffint.
2018. okt. 28. 20:47
 6/12 anonim ***** válasza:

Nem egy nagy ördöngösség megvarrni:

[link]

2018. okt. 28. 20:51
 7/12 anonim ***** válasza:
71%

2. vagyok, én kifejezetten örülök, hogy átveszünk valami vidám ünnepet mashonnan, mert nekünk magyaroknak szinte csak sírós-emlékezős ünnepeink vannak.....ráfér a szomorkodó magyarokra valami vidám is! Ebben nincs semmi rossz hogy végre egy ünnep amin nem fennkölt módon bőgünk a politikusi beszédeken, hanem abszolút politika-és sírásrívásmentes.

(ettől függetlenül természetesen nov. 1-én mi is megyünk temetőbe, de az teljesen más ünnep, nem szabad keverni!)

2018. okt. 28. 20:55
 8/12 anonim ***** válasza:
15%
Jesszus! Erre van a farsang, nem?
2018. okt. 28. 21:46
 9/12 anonim ***** válasza:
76%

Fiam nem ijesztő lesz hanem pókember :)

Ovis baráthoz megyünk megkérdeztem az anyukát mit vigyünk valamilyen salátát kért mert lesz sült husi, sült virsli és gyros.

2018. okt. 28. 22:45
 10/12 anonim ***** válasza:
96%

A fiam előző évben denevér volt, az idén fekete macskának készül. Nem vagyok hajlandó farsang szinvonalú jelmezeket gyártani, de egy fél órás készülődés belefér. A Lidl tele volt még kiegészítőkkel, rémes rágcsálnivalókkal.

Elsőnek: amellett, hogy sorra járjuk csütörtökön az ősöket, az oviban-iskolában-nyelviskolában ezekek a napok ha tetszik, ha nem most már a halloweenről is szólnak. Nem az én világom, de nem fogom megtiltani nekik, hogy részt vegyenek rajta.

2018. okt. 29. 06:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!