Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nálatok is egymásnak adják a...

Nálatok is egymásnak adják a tesóm a bacikat?

Figyelt kérdés

6 éves lányom, 3,2 éves fiaim vannak. Szeptembertől, hogy beindult az ovi-bölcsi szezon egymásnak adják a betegségeket, valaki mindig betegeskedik. Volt már nálunk calici, lázas torokgyulladás, minden.

Nálatok is hasonlóképp van?

2018. okt. 25. 17:41
 1/5 A kérdező kommentje:
Tesók*
2018. okt. 25. 17:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen. Ha az egyik beteg, a masik is az lesz
2018. okt. 25. 18:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Nalunk nekem adja a gyerek. Miota bolcsis egyfolytaban betegek vagyunk. Csak rajta 1 napos laz formajaban jon ki, meg 1x hanyt egy minimalisat. Rajtam 40 fokos 1 hetig tarto laz es 1 hetes hanyas formajaban jott ki. Ezelott 5 evig nem voltam beteg. Mar en rettegek a bolcsitol.
2018. okt. 25. 19:43
 4/5 anonim ***** válasza:

A nagy max. nekem adja át. A lányom még nem jár közösségbe, a fiam sulis. Szerencsére nem beteges egyik sem, a fiamnak most volt orrfolyása, 2 nap alatt átment rajta, én 1 hétig szenvedtem, a lányom nem kapta el (egy szobában vannak).

A fiam kb. évente 2szer (ősz-tavasz) lesz beteg, akkor is max. orrfolyás, köhögés. Soha nem lázasodik, a 9 éve alatt 1szer volt 3 napos láza, a bárányhimlőkor volt 6 éves korában 38 fokos láza és tavaly januárban, akkor influenzás lett, 5 napig volt 39 fokos láza, de a lányom akkor sem kapta el. Még sosem volt hányós-hasmenéses vírusa, pedig az oviban többször is volt, sosem kapta el. Életében 2szer hányt, egyszer egy romlott joghurt miatt, egyszer pedig befalt narancsból. A lányommal még szerencsére az orvosnál csak tanácsadáson jártunk, 2 év 3 hónapos. Kíváncsi leszek, ha oviba kerül, vele is megússzuk-e az ovis betegségeket.

2018. okt. 25. 20:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Testvére nincs, de én mindig elkapom, ha ö beteg..
2018. okt. 25. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!