Szerintetek ez így jó csomag lesz? 8 éves kisfiúnak? Az osztályban egymasnak húztak, a lányom fiút húzott, a családban sincs kisfiú. 2-2500ft között kell csomagot összeállítani
1 kinder tojás
1 kinder mikulás
1 tábla milka csoki oreós
1 csomag pisztácia
1 mars szelet
1 nesquick szelet
1 bounty
3-4 szaloncukor
1 csomag minecraft zsákbamacska?
Ez rengeteg edesseg!
Bar a 2500 eleve rengeteg, milyen iskola ez ?
Kevesebb csoki, gyumolcs, meg akkor valami nagyobb targy.
A minecraft zsákbamacska jó, de mellé nem ennyi semmilyen csokit tennék, hanem valami speciálisat szép csomagolásban, amit valszeg soha nem vennének meg és nem kóstolna.
Vagy minecraft zsákbamacska, + még egy valamilyen játék (kisméretű puzzle, matchbox (kisautó)...), és egy tábla csoki.
a 7éves fiam imádná, bár igazából bármit imád, ami csokoládéból van. Ennek ellenére én is azt mondom, ideálisabb lenne a csoki egy része helyett inkább még valami tárgyi ajándékot beletenni. Már csak azért is, mert nem minden gyerek bír ilyenkor magával, és bizony rosszullét is lehet a vége, ha ezt mondjuk meg is eszi a kisfiú. Mert van, aki nem viszi haza, hanem megeszi.
Jó lehet esetleg valami foglalkoztató, fiús újság.
Nem tudom, nálunk lesz-e ajándékozás az osztályban, de ilyen értékben én egészen biztosan könyvet csempésznék az édességek mellé a csomagba.
A minecraft tuti betalál? Nem minden gyerek ismeri, szereti... szóval az csak akkor nyerő, ha a kisfiúnak kedvence.
Egy SW vagy bosszúállók, transformers stb zsákbamacska/figura sokkal általánosabb, mint a minecraft, és könnyebb vele örömet szereni.
EZ kb a gyerekeim éves csoki mennyisége.
Nekem a nagy lesz 8 éves, de nálunk eleve nem is szeretik a csokit, így amit kapnak vagy elsütöm, vagy én eszegetem meg a maradék meg megy a kukába. Talán a gumicukor az az édesség amiböl ha hagynám mindent felfalnának. De csoki és csokik más formája szinte semmi nem fogy a gyerekeknél(bezzeg én megtudnám enni).
Kindertojás az jó szerintem, meg a pisztácia is, és a 3-4 szaloncukor is, de kb itt vége lenne az én listámon a csokinak. Mindenképpen egy mandarint tennék bele. Amit tehetsz, neki való kiskönyvet, vagy egy kisautót(jó minöségit). Valaki írta a gyerek magazint, szerintem az is tök jó ötlet.
Nagyon meglepődtem a válaszokon! Még fiatal anyuka vagyok, 25 éves és egy két éves kisfiam van. Ő nem szereti a csokit, de ha szeretné nem tiltanám, persze csak mértékkel. Tőlünk, nagyszülőktől és más rokonoktól is mindenre játékot szokott kapni.De mikor mi gyerekek voltunk 10-15 csomag tömve volt csokikkal és sokáig az ablakban díszelgett. Akkoriban ez volt az általános és nem a játék.
Kérdező! Egy 8 éves gyereknek megfelel szerintem ez a csomag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!