Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek ez így jó csomag...

Szerintetek ez így jó csomag lesz? 8 éves kisfiúnak? Az osztályban egymasnak húztak, a lányom fiút húzott, a családban sincs kisfiú. 2-2500ft között kell csomagot összeállítani

Figyelt kérdés

1 kinder tojás

1 kinder mikulás

1 tábla milka csoki oreós

1 csomag pisztácia

1 mars szelet

1 nesquick szelet

1 bounty

3-4 szaloncukor

1 csomag minecraft zsákbamacska?

2017. nov. 23. 09:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
12%

hát nem tudom... a 2500 ft-os összeg inkább karácsonyi ajándékozásnak felel meg, mint mikulás-csomagnak.

sokkal kellemetlenebb azzal szembesülni, hogy lényegében "csak" csokit kap, míg a többiek tárgyi ajándékot is, mint fordítva.

Másik válaszolónál láttam 3-8ezer forintos ajándék osztályban??? nálunk ez a 2500-3000 ft a plafon a rokon gyerekek esetében is a fa alá.

Szóval tisztázni kellene, hogy mikulás-csomag vagy karácsonyi ajándékozás lesz.

2017. nov. 23. 21:42
 22/27 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom kinek nagyobb szegénységi bizonyítvány, hogy a gyerek nem értékel egy kiskönyvet vagy egy kisautót. A nagyfiam 9 éves és folyton kap hot wheelses kisautót, mert van hozzá pálya és szeret rajta autókázi. A könyvben meg remek kaácsonyi történetek vannak, mi minden évben olvasunk belőle. Van persze kifejezetten kicsiknek való, értelemszerűen nem arra gondoltam. Sajnállak, h a tied nem tudja a "normális" játékot és könyvet értékelni.
2017. nov. 24. 17:27
 23/27 anonim ***** válasza:
0%
20 nak ment,az lemardt.
2017. nov. 24. 17:28
 24/27 anonim ***** válasza:
36%

Trixi könyvek oldaláról: "de ott a helyük minden bölcsödés és óvodás korú gyermek könyvespolcán."

Nem tudom hol veszel 9 éveseknek való Trixi könyvet. Felénk a CBA-ban csak ezek a bugyuták vannak, nem hiszem, hogy egy 8 éves fiúnak való. Kiscsoportban még elment... :-D

Most Benedek Elek meséskönyvéből olvasunk és Mazsolát. Gondolom egy kisiskolás ennél már komolyabb könyveket, meséket olvas, már ha egyáltalán szeret olvasni. Az, hogy az én gyerekem mit értékel és mi a való neki, az két külön dolog. Pláne, hogy egy 8 éves gyerekröl szól ez a feltett kérdés. Azt gondoltam, ha az enyém már kinött a Trixi könyvekből, akkor egy 8 évest se köt már le. De lehet tévedtem és ez egy menő dolog a Mikulás csomagba. Mea culpa.

2017. nov. 24. 23:44
 25/27 A kérdező kommentje:

Rákerestem a trixie könyvekre, lányomnak talán oda adnam de egy kisfiúnak nem.

Vettem Rosscsont Peti gazdag lesz könyvet, minecraftos matricákat és a csomag kész lett.

Kitudakoltam az anyukájától mit szeret, érdekes a sors a kisfiú a lányomat húzta :)

Annyit megtudtam szeret olvasni.

2017. nov. 25. 13:51
 26/27 anonim ***** válasza:
Trixi könyves vagyok: Ezt csak példának írtam, de jól tetted, h raktál bele egyéb olvasnivalót, nem kell azon rugózni, h pont hány évesnek való. Habár a fiam már tud olvasni a kisebb még nem és amikor neki olvasunk ő is odajön és szívesen meghallgtaja, de tény és való, h nem egyformák a gyerekek, a lényeg az OLVASNI való, az, h ez mi ezt mindenki maga dönti el.
2017. nov. 25. 14:12
 27/27 anonim ***** válasza:
Rosszcsont Peti jó választás ;)
2017. nov. 25. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!