Szerintetek ez így jó csomag lesz? 8 éves kisfiúnak? Az osztályban egymasnak húztak, a lányom fiút húzott, a családban sincs kisfiú. 2-2500ft között kell csomagot összeállítani
1 kinder tojás
1 kinder mikulás
1 tábla milka csoki oreós
1 csomag pisztácia
1 mars szelet
1 nesquick szelet
1 bounty
3-4 szaloncukor
1 csomag minecraft zsákbamacska?
hát nem tudom... a 2500 ft-os összeg inkább karácsonyi ajándékozásnak felel meg, mint mikulás-csomagnak.
sokkal kellemetlenebb azzal szembesülni, hogy lényegében "csak" csokit kap, míg a többiek tárgyi ajándékot is, mint fordítva.
Másik válaszolónál láttam 3-8ezer forintos ajándék osztályban??? nálunk ez a 2500-3000 ft a plafon a rokon gyerekek esetében is a fa alá.
Szóval tisztázni kellene, hogy mikulás-csomag vagy karácsonyi ajándékozás lesz.
Trixi könyvek oldaláról: "de ott a helyük minden bölcsödés és óvodás korú gyermek könyvespolcán."
Nem tudom hol veszel 9 éveseknek való Trixi könyvet. Felénk a CBA-ban csak ezek a bugyuták vannak, nem hiszem, hogy egy 8 éves fiúnak való. Kiscsoportban még elment... :-D
Most Benedek Elek meséskönyvéből olvasunk és Mazsolát. Gondolom egy kisiskolás ennél már komolyabb könyveket, meséket olvas, már ha egyáltalán szeret olvasni. Az, hogy az én gyerekem mit értékel és mi a való neki, az két külön dolog. Pláne, hogy egy 8 éves gyerekröl szól ez a feltett kérdés. Azt gondoltam, ha az enyém már kinött a Trixi könyvekből, akkor egy 8 évest se köt már le. De lehet tévedtem és ez egy menő dolog a Mikulás csomagba. Mea culpa.
Rákerestem a trixie könyvekre, lányomnak talán oda adnam de egy kisfiúnak nem.
Vettem Rosscsont Peti gazdag lesz könyvet, minecraftos matricákat és a csomag kész lett.
Kitudakoltam az anyukájától mit szeret, érdekes a sors a kisfiú a lányomat húzta :)
Annyit megtudtam szeret olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!