Szerintetek ez így jó csomag lesz? 8 éves kisfiúnak? Az osztályban egymasnak húztak, a lányom fiút húzott, a családban sincs kisfiú. 2-2500ft között kell csomagot összeállítani
1 kinder tojás
1 kinder mikulás
1 tábla milka csoki oreós
1 csomag pisztácia
1 mars szelet
1 nesquick szelet
1 bounty
3-4 szaloncukor
1 csomag minecraft zsákbamacska?
Szerintem is jó ez a csomag. Biztos vagyok benne,hogy a többi anyuka is édesség csomagot állít össze.
Mi tesómmal alig kaptunk édességet gyerek korunkba a Mikulást mindig nagyon vártuk,sose zabáltunk fel mindent egyszerre hanem beosztottuk mindennap egy vmit ehettünk :) Szóval aki a zöldsèget irta az mire gondolt egy paprikára ? :D A kisfiúnak is biztos h rosszul esne ha látná h a többiek mennyi édességet kaptak.
Jesszum pepi, hogy itt mennyi tudatosan táplálkozó bio anyuka van. A csokikra még csak rá se néznek.
Nehogy megfogadd a sok tanácsot, egy mikulás csomagba csoki és édesség való. Könyv? Zöldsèg-gyümölcs? Egy-két kiló ennyi pénzből?
A tábla Milka helyett tennék inkább két kisebb csokit, nehogy egyszerre egy egész táblát kelljen befalnia szegènynek és szórnék a csomagba még mogyorót. Nálunk mindig volt a csoki mellett mogyoró a mikulás csomagban. Valahogy zöldsègre nem emlékszem gyerekkoromból. Kaptunk mellé mandarint és banánt, de ez akkoriban volt, amikor ezek különlegességek voltak. Csak télen lehetett hozzájutni és a banánért emlékszem még sorba is kellett állni.
Most meglepődtem mikuláskor én kiakadnék ha valaki a gyerekemnek zöldséget adna.. milyen csoki a minőségi??
Mogyoró helyett lesz a pisztácia mert ha kibontja a csomagot nem szórja szét. Még gondoltam bele mandarint is.
Annyit mondtak romlandó dolgot, rudit, tejszeletett nem lehet adni, vagy nagyobb dolgot. Mikulas zacskó méretűnek kell lennie. Lehet nézek valami kicsi méretű könyvet vagy autót. Annyit tudok a fiúról amit a lányom mesélt. Mindig a minecraftróo beszél és van olyan pulóverje ami a lányomnak is kell de rózsaszínben :)
Szerintem ez nagyon jó!
Az én lányom is fiút húzott,nekünk 3000-8000 forint értékben kéne találnunk majd valamit...😄
Szerintem a megadott összeg + a mikuláscsomag mérete üti egymást.
Bennem az maradt meg a gyermekkoromból, hogy a Mikulás hoz szaloncukrot, mandarint, némi csokit meg saját magát csokimikulás formájában, és ennyi elég is volt.
Egyébként meg mikor egyen egy gyerek édességet, ha nem most? Az év többi napjára ott a biorépachips ropogtatni...
17es Trixi könyv és Hot wheels autó egy 8 éves fiúnak? Körbe röhögi. Az 5,5 évesemet se érdekli már a Trixi könyv.
Tudjátok mit? Csoki helyett: fogkefe fogkrémmel a bio csokimentes anyukák csomagjába és mellé két krumpli.
Szerintem amit felsorolt a kérdező több is, mint a keret. Jól írta az egyik válaszoló könyvet és játékot majd kap otthon a fa alá. Tökéletes ez a csomag, elèg bele a Minecraft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!