Ikres anyukák! Ikreitek könnyen beszoktak az oviba/bölcsibe? Arra gondolok, hogy ők nem egyedül maradtak, hanem ott voltak egymásnak? Hogy ment nekik?
Igen, erre gondoltam, hogy nekik legalább van 1 "biztos pont".
Fiúk, lányok? 1 vagy 2 petéjűek?
Lányaim 27 hónaposan kezdték a bölcsit. Nagyon gyorsan beszoktak. Hol egymással, hol másik gyerekekkel játszanak, de a fél szemük mindig egymáson van. Hárman esznek egy asztalnál egy kisfiúval, ő a közös barátjuk :) Eleinte egymás mellé tették az ágyikat is, de túl sokat dumáltak, és szétköltöztették őket. De állítólag így is dumálnak.
Az első hónap tök jól ment. A második hónapban már nem akaródzott annyira menni. Most, ha betegség vagy ünnepnap miatt itthon vagyok velük, nagyon boldogok! Kérdezik: ugye, holnap sem megyünk bölcsibe? Szóval az újdonság varázsa megszűnt, és visszavágynak a régi "idillbe": ketten játszani egész nap. Sajnálom őket emiatt, de sajnos muszáj volt visszamennem dolgozni...
Enyémek kétpetéjűek különben, ne is hasonlítanak egymásra.
Nekem egypetéjű lányok.
Köszi a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!