Akinek gyermeke sokáig csak anyával/apával (tehát nem egyedül) tudott elaludni, mikor változott a helyzet? Mikortól aludt el egyedül?
Úgy értem, nem kellett mellé feküdni, bent maradni vele.
A fiam csak úgy alszik el, ha mellé fekszem. Nincs ezzel bajom, nem teher, csak 6 hónap múlva jön a kistesója, valamit tennem kell. Egyszer próbáltam - három napon keresztül - hogy egyedül aludjon el, de éktelen sírás árán aludt csak el. Nem volt szívem hagyni.
Na, hát remélem azért nem piros kezet kapok a válaszomért. Nekem 9 éves a fiam és bár képes elaludni nélkülem nagy duzzogva, de minden nap megkérdezi, hogy akkor ugye megyek vele. Van egy 6 éves tesója. Nagy mázli, hogy ő bár pár perc bújást igényel néha (vagy hamarabb kidől), de nem veszi zokon, ha a tesónál kezdek altatásnál. Vagy ha nagyon szeretné, akkor a kicsinél kezdek, de a nagy megvárja, amíg végzek és melléfekszek.
Szinte mindig pár perc alatt elalszik, de régebben sokszor nem így volt és ott aludtam el mellette. Majd éjfél körül felébredtem, se fogmosás, se zuhanyozás nem volt meg még nekem akkor. Olyankor nekiállni nem volt kellemes, majd átmenni a saját ágyamba.
Most már én is fürdök,fogatmosok utánuk, hogy ha bealszok netán mellettük, akkor éjszaka ne legyen még emiatt ébren lennem.
De mondom, mostanában azért hamar elalszik és jöhetek a páromhoz filmet nézni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!