Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Normális, ha egy gyerek nem...

Normális, ha egy gyerek nem akar reggel felkellni, iskolába menni, minden nap kb.1 óra az imádkozás, hogy megreggelizzen, felöltözzön és elinduljunk?

Figyelt kérdés

8 és 12 éves kisfiú.

Milyen trükkök vannak erre , hogy ez könnyebben menjen ?

2018. okt. 4. 11:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%
A kétévesemet énekelve és szeretgetve ébresztem, nagyon, nagyon érzékenyen reagálva a pillanatnyi igényeire. Tudom, lesz rosszabb ez, de abban remélem egyetértünk, ez viszonylag jó alapozó a tervezett későbbiekre, ami majd annyival egészíti ki a mait, hogy talán kicsit melléfekvős és alig csiklandozásra emlékeztetős lesz az eleje, majd meg-megnyíló szemeket látva galád módon reál elemekkel teli beszéddel érdeklődést és közléseket engedek szegényre, ami rendesen súlyosabb egy kvarclámpa+gázduda kombónál, ha az ébrenlét "megidézése" a cél.
2018. okt. 4. 22:48
 12/18 anonim ***** válasza:
92%
Próbáld őket időben lefektetni. Ruha kikészítés este, uzsi csomagolás este, táskába bepakolás este. Reggel pedig ne könyörgj, próbálj meg parancsolni, vagy egy kis fenyegetés, hogy ezt azt elveszel tölük, ha bem fognak időben elkészülni. Vagy ha nem szeretnél házisárkány lenni, akkor mond meg, hogy ha idöbe elkészülnek lesz meglepi, de nem mondod meg mi lesz az és az uzsis zsákukba teszel olyan dolgot, amit szeretnek: kedvenc csoki, vicces gumicukor, kinder meglepi :)
2018. okt. 4. 23:14
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Az nem normális, ahogy kezeled a helyzetet. A gyerekek meg normalisan viselkednek , mert egyiksem szeret felkelni reggel..
2018. okt. 5. 15:21
 14/18 anonim ***** válasza:
70%

Nem,a nagyobbik fiú már kamasz,nem kisgyerek,mivel ketten vannak már egyedül fel kellene tudniuk kelni,elkészülődni és egyedül iskolába menni.

Nálunk ennyi idős gyerekeket,főleg a nagyra gondolok, nem a szülők ébresztgetnek,mert a szülőnek be kell már érnie a suliba.

2018. okt. 6. 18:03
 15/18 anonim válasza:

Én 1 koromban fél 7kor feküdtem

2 -||- 7kor

3. -||-

4. 8kor

5-6 21:15között

2018. dec. 30. 15:27
 16/18 anonim válasza:

5 perc szundi

10 p reggeli

10 p öltözködés

1 p fogmosás

Este bepakolok

Már írtam, 21-21:15 között lefekszem

2018. dec. 30. 15:29
 17/18 anonim válasza:

6:30-7:00

Ébredés

12/L

2018. dec. 30. 15:32
 18/18 anonim válasza:
#8 hiába készítteted ki vele a ruhát este,reggel úgy sem azt fogja felvenni!
2020. febr. 17. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!