Normális, ha egy gyerek nem akar reggel felkellni, iskolába menni, minden nap kb.1 óra az imádkozás, hogy megreggelizzen, felöltözzön és elinduljunk?
8 és 12 éves kisfiú.
Milyen trükkök vannak erre , hogy ez könnyebben menjen ?
Normàlisnak nem normàlis, de normalizàlni tudod a hatàrozottsàggal.
Nekem 9 éves lànyom van, nekünk az öltözködési cécó ment évekig, egészen 1 hónappal ezelőttig.
Akkor olyan tehetetlen voltam, hogy elbőgtem magam, kérdezte anya miért sírsz?
Mondom neki, ide figyelj Vivi,azért sírok, mert nem akarlak nyakon önteni egy pohàr vízzel, de mostmàr tehetetlen anya.Befejezte, 1 hét nyugi volt.Aztàn megint elkezdte, amikor a 20. szoknya se volt jó, kijöttem az ebédlőbe, be a szobàjàba egy pohàr vízzel, zutty a gyerekre.
Na, azóta nincs ilyen, mert tudja hogy mostmàr nem szórakozhat velem, nem toleràlom tovàbb.
Igen
Normalis
Engem 14 evesen is bacogatni kellett.. ezvan
Utolsónak van igaza, nem kell könyörögni! Időben le kell fektetni, akkor nem lesz álmos. Még kell beszélni mit vársz el és mi a szankció. Aztán ahhoz mindig ragaszkodni. Addig hülyének néz, amíg engeded neki.
35N 3 gyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!