Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kicsit ducibb lányt akarata...

Kicsit ducibb lányt akarata ellenéte vinnétek ritmukus gimnasztikára fogyás érdekében hogy lássa milyen is legyen?

Figyelt kérdés
2018. szept. 29. 21:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
18%
Az alakja 70%ban attol fugg h mit eszik. Eloszor dietara kell fogni. Nem szabad leterhelni hirtelen sok mozgassal, mert nem birja a sajat sulyat, nem lesz sikerelmenye.
2018. szept. 30. 09:11
 12/23 anonim ***** válasza:
Kötéllel, azaz hisztizve nem húznám el odáig, de ha szerinted egy próbaóra után megszeretné és elég értelmes, hogy ebben kiegyezzetek, akkor arra vidd el, és meglátjátok, hátha tetszik. Én duci ovisként nagyon szerettem a művészi tornát és senki nem csúfolt ki (otthon sem). Ha szeretnél vele valami sportot megszerettetni, akkor ne emlegesd a fogyást (bocs, ha nem így csinálod, csak ez jön le a kérdésből), hanem találjátok ki együtt, mi az, ahová menne, mert látod, hogy ügyes benne (pl. tánc, úszás vagy akár foci) vagy csak mert a barátai is mennek. Az étkezésén meg csak akkor tudtok változtatni sajnos, ha ti is egészségesen esztek és nincs otthon bűnöznivaló.
2018. szept. 30. 11:22
 13/23 A kérdező kommentje:
Étkezéssel nincs gond cukor glutén laktóz mentesen étkezünk mert a tesója allergiás. De nagyon gyorsan hízik gyerekorvos küldötte kivizsgálásokra, étkezés mellett ennyire ekkora ütemben nem hízhat. Erre jön még az, hogy nagyon akaratos hisztis ha a nagymamájával van havi 3-4 nap csak édességet eszik. Szeretném olyan sportra járatni ahol sportosak csinasak a gyerekek motilválva legyen hogy lefogyjon és ne akarjon édességet
2018. szept. 30. 11:41
 14/23 anonim ***** válasza:
94%
Na a hozzászólásod alapján egyertelmu, a kérdésnek csak feltételeztem, hogy rosszul fogalmaztad meg...nagyon szomorú, hogy nem találod elwg jónak a gyerekedet :(
2018. szept. 30. 12:08
 15/23 anonim ***** válasza:
95%
Én a nagymamának megmondanám, hogy ha édességet ad az unokának, akkor nem viszed el. Jó esetben megérti. ha meg nem, akkor ez van, a gyerek egészsége szerintem fontosabb, mint a nagyi véleménye.
2018. szept. 30. 13:55
 16/23 anonim ***** válasza:
57%
14-es: Nem az van, hogy nem találja elég jónak. Hanem az, hogy felelős az egészségéért. A gyerekkori elhízás rengeteg betegség melegágya. Gondolom, ugyanúgy szereti, és nem tesz rá megjegyzéseket, meg ilyenek, de akkor is le kell fogynia a gyereknek, mert nem mindegy, hogy meddig és milyen életminőséggel fog élni.
2018. szept. 30. 13:58
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire fogjátok és a minden-mentesség nem sok gluténmentes pékárut, rizst és sült krumplit takar, akkor a havi két hétvége nagymama ellenére sem kéne kövérnek lennie. Ajánlom a SOTE 1-en a túlsúly ambulanciát, beutalóval lehet menni, nagyon kedvesek, alaposak - és talán viheti a nagyi :D Az én egyik gyerekem is ilyen alkat, mi már voltunk :) hál'Istennek nem volt baja, de tény, hogy ha hagyjuk, bármennyi szénhidrátot képes egy ültő helyében bevinni. De most 8 évesen már heti 10 órát sportol és nagyon megnyúlt. Ahogy egyébként én is ilyen voltam. Sportból viszont tényleg az a fontos, hogy ő megszeresse, akkor fog jó kedvvel járni, ha sikerei vannak, nem akkor, ha mindenki más "bezzeg".
2018. szept. 30. 16:18
 18/23 anonim ***** válasza:
77%
Istenem...mi az istenert nem etettek vele normalis etelt ha egyszer o nem beteg?? Nem szabad megvonni tole a cukrot sem, annal jobban kivanja majd. Ezt testsulyara nagyon ugyelo, sportolo nokent irom. Megvonjatok a laktozt is ami kb minden elvezheto etelben van, pedig nem is allergias ra? Ez kegyetlen. A helyeben en is titokban tomnem magamat.
2018. szept. 30. 16:26
 19/23 anonim ***** válasza:
83%

Tehát túletetettétek, a nagyanyja édességgel tömi, azt is hagyjtok, s ezek után még a lelkét is összetörnéd?

Egyetek normálisan, egy egészsgées gyerek súlya a szülőn múlik kizárólag.

2018. szept. 30. 16:38
 20/23 anonim ***** válasza:
Engem kicsit duci kisiskolásként vittek. De én akartam, élveztem. Mai napig profitálok az ott tanultakból, kecsesebb lett a mozgásom, önbizalmat adott, ilyesmik. De még egyszer: én akartam. Akarata ellenére csak duzzogni fog ott.
2018. szept. 30. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!