Hirtelen fogyás mitől lehet?
Figyeld tovább, és ha nem fordul vissza egy hónapon belül, akkor ki kell vizsgáltatni. És azt is figyeld hogy bármilyen más tünet nem társul-e mellé.
Sok minden okozhat ilyet, pl. glutén allergia is, vagy más. Ezért kell kivizsgálni...
Bár jobban átgondolva én felhívnám a gyerekorvost és megkérdezném ő mit javasol.
Két mérés még semmit nem jelent, pláne ha nem is ugyanazon a mérlegen mérted. Lehet, hogy az első mérés előtt épp nem kakilt már egy napja vagy ivott egy nagy pohár vizet. Ez nagyon sokat számíthat, a lányomon kakilás előtt alig lehet már begombolni a nadrágot.
Ha mégis fogyna valóban, akkor viszont mindenképp menjetek orvoshoz, mert a hirtelen nagy súlyveszteség nem tréfadolog. De ennyi infó alapján még nem lehet erről beszélni.
Szia!
Szerintem ez még nem nagy mértékű és nem hirtelen fogyás. Ahogy a második válaszoló írta, mérleg és mérleg közt is van különbség, lehet éppen ivott, a kaka dolog is igaz lehet, szóval ez még nem vészes. Nagyobb gond lenne, ha egy hét alatt már 2 kilót fogyott volna és nem áll meg, hanem tovább fogy.
Ha esetleg tovább fogyna, én is az orvost javasolnám, több betegség jele is lehet fogyás - pajzsmirigy rosszul működik, ételallergia ...
Köszi a válaszokat!
Igazából egyik csütörtökön a védőnőnél lett megmérve, pelenkában volt 12 kiló.
Következő hét elején mértem itthon, akkor meg csak 11,3 volt ruhástól, pelenkástól.
Na de majd jobban figyelem most majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!