Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kicsit ducibb lányt akarata...

Kicsit ducibb lányt akarata ellenéte vinnétek ritmukus gimnasztikára fogyás érdekében hogy lássa milyen is legyen?

Figyelt kérdés
2018. szept. 29. 21:25
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
80%
Kizárt! Önbizalomhiányos gyereket akarsz nevelni? Utálni fog érte!
2018. szept. 29. 21:27
 2/23 anonim ***** válasza:
98%
Én nem vinném. Megkérdezném, hogy mit szeretne sportolni, mi az, ami érdekli. Ha nem szeretne semmire járni, akkor odafigyelnék, hogy egészségesen egyen és többet mennék vele sétálni vagy biciklizni.
2018. szept. 29. 21:28
 3/23 anonim ***** válasza:
93%

Nem. Kizárt.

Olyan sport kell neki, amit képes lesz megszeretni, nem olyan, ami az első pillanattól frusztrálja.

2018. szept. 29. 21:28
 4/23 anonim ***** válasza:
84%
Megis, milyen is? Én nem pontosan ertem milyennek kellene lennie, vagy beteg a túlsúlya miatt es amiatt kell? Akarata ellenere nem amugy. Akkor inkabb valami nolyanra amire jarhatunk együtt vagy amit o szeretne. Vagg megprobalnam meggyozni.
2018. szept. 29. 21:30
 5/23 anonim ***** válasza:
52%
Nem kellett volna felhizlalni, utána meg ezzel erőszakoskodni, olyan sportra irasd amit szeretne. És ne hízlald tovább.
2018. szept. 29. 21:33
 6/23 anonim ***** válasza:
84%
Nem. Ahogy félvakot sem vinnék sportlövészetre vagy sántát terepfutásra. Egyen egészségesen és keress neki olyan sportot ahol nem alap a vékony izmos alkat. Pl. kézilabdás csajok közt az én sulimban kifejezetten nagydarabok is voltak.
2018. szept. 29. 21:40
 7/23 anonim ***** válasza:
84%
Akarata ellenére sehová sem vinném. Inkább példát mutatnék: ha látja, hogy én is rendszeresen sportolok, és élvezem, akkor neki is valószínűleg megtetszik majd. Plusz alapból aktív életmódra szoktatnám: kocsi helyett séta, otthon takarítás, játszótéren, street workout parkban szórakozás, stb.
2018. szept. 29. 21:44
 8/23 anonim ***** válasza:
71%

Lássa milyen is legyen? szuper... ezért lettem én tinédzser koromban étkezési zavaros,az ilyen és hasonló megjegyzések miatt.

A kulcs az elfogadás.Ha duci a gyerek akkor megfelelően kell táplálni,ha duci marad (mert ugye pl.suliban azt eszi a menzán amit elé raknak) akkor majd kamasz vagy felnőtt korában változtat rajta ha akar.Nézd meg a fitnesz házaspár lányát.Miben nőtt fel,és hogy néz most ki??? Tudatos... szegény szerintem full táplálkozási zavarral kűzd.

2018. szept. 30. 08:30
 9/23 anonim ***** válasza:
70%

Mennek vele bicajozni, kirándulni, labdazni, vagy bármire ami érdekli. Mellette főznek egészségesen, de mindezt úgy, hogy a gyerekem ne vegye észre, hogy “fogyasztani akarom”. Neki soha nem utalnék ra.

Engem anyukám 10 éves koromtól folyamatosan fogyókúraztatott. Nem voltam kövér, de nem is voltam annyira vékony, mint ő szerette volna. Most is van rajtam 3-4 kg felesleg és nagyon jól érzem magam a bőrömben, ennél több gyerekként se volt soha. Viszont hiába érzem jól magam nem tudok jóízűen megenni semmilyen ételt, folyamatos lelkiismeret furdakasom van ha eszek valamit. Ezért és a testkepzavarom (ami már elmúlt) miatt sokáig jártam pszichológushoz.

2018. szept. 30. 08:47
 10/23 anonim ***** válasza:
91%

Kizárt. Mennyi idős? Ha ovis még, akkor olyan sportra vinném ami tetszik neki. Ha már nagyobb, akkor megbeszélni vele, hogy a sport fontos, válasszon valamit. De nem a külsejét hangsúlyoznám, hanem egészség stb.

Pajzsmirigye rendben van egyébként? Ha igen, változtass az étkezési szokásokon. Inni csak vizet igyon. Péksüti kilőve, stb.

2018. szept. 30. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!