2,5 évesetek aludt dèlutàn?
Ha nem akar, erőltessem?
4-re aludna el, akkor értelemszerűen nem hagyom. Alvàs nèlkül hisztis, kibírhatatlan, és így is este 11kor alszik el.
A gyerekek alvasnal imádnak játszmázni. Pisi, kaki, szomjas vagyok, takarja be stb. Most érte el az a fejlettségi szintet, hogy hiába fáradt, megnézi meddig mehet el. Enyémek képesek voltak a fejüket rázni, hogy ébren maradjanak 😀
A cél, hogy 1 mese vagy ének után egyedül aludjon el. Egész nap mondogasd neki hogy már nagy vagy és ez lesz de anya vigyáz rád de a nagyok egyedül elalszanak. Amikor van az altatás menj ki, sír, kijön, csak szó nélkül viszed vissza és szép álmokat. Kb 1-2 hét alatt megszokja.
Tudom:(
De hiàba fektetem le, csak szórakozik.
Fiam is csinalta ezt. 3 évesen kezdte el . Estere mar az egesz csalad osszeveszett, annyita nemehetett vele bírni. Atomra fárasztottuk sem aludt el delutan.
Kaptam is erte mindenhonnan hogy rosszul nevelem. Fel evig csinalta es utanna magatol elkezdett ujra aludni. Utolag azt mondom jo adag dackorszak miatt csinalta.
Enyém is 2 és fél éves, és heti 2-3x alszik, tehát kb úgy néz ki egyszer alszik,egyszer nem.
Én nem erőltetem ,ilyenkor is van csendes pihenő, hogy szokja ha oviba se menne az alvás és nem zavarhatja a többieket.
De ő estére se dilis attól hogy nem alszik,és tök könnyű utána elaltatni, teljesen jól bírja, általában azokon a napokon van ez amikor későn kel fel.
Na akkor megnyugodtam!
Van ilyen. Fejre is àllhatsz, akkor se alszik el... ha egyszer nem igènyli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!