2,5 évesetek aludt dèlutàn?
Ha nem akar, erőltessem?
4-re aludna el, akkor értelemszerűen nem hagyom. Alvàs nèlkül hisztis, kibírhatatlan, és így is este 11kor alszik el.
Hàt az enyémnek sincs választása, de sajnos erőltetni nem tudom.
Adjak neki altatót talàn??
Ne erőltesd, mindenkinek más a biológiai szükséglete. Az én fiam e körül hagyta abba délutáni alvást ,
onnantól kezdve hetente egyszer kétszer aludt el.
Este hanarabb fog majd aludni. Külföldön lakom, itt betöltött négy éves kortól iskola van, értelemszerűen már nincs alvás, még sincs semmi gond a gyerekekkel, különben nem ez lenne a világ egyik legfejlettebb országa.
Nálunk is minden pontosan, időre törtènik, eddig működött is, hidd el, szigorú vagyok. De ha nem alszik el, nem alszik el. Nem tudok vele mit tenni.
Ha te nem vagy àlmos, te sem alszol el, nem?
"Ha te nem vagy àlmos, te sem alszol el, nem?"
De te is nyűgös, hisztis vagy, ha nem vagy álmos?
Ha egy gyerek ilyen, az álmos. Ha nem lenne, kiegyensúlyozott maradna.
2,5 évesen igencsak meggyűlt a bajunk az altatással, de mivel ugyanilyen volt, láttam rajta, hogy csak dacból nem alszik, kitartottam. Egy nap se hagytam ki az altatást. Akkor se ha 7-ből 7 nap nem jött össze. Újra és újra lefektettem, minimum egy órát próbálkoztam, míg egyszer csak visszaállt.
Most 3 múlt, van hogy bepróbálkozik, hogy nem álmos, de 10-ből 9-szer jót alszik unszolás nélkül.
Ja hàt nyilván lefektetem minden nap.
Legtöbbször 1 óràn belül sikerül is elaludni.
De legtöbbször akkor talàlka ki, hogy kakilnia kell, mikor már fekszik az ágyban, énekelek. Édessèget nem kap, ès egèsz de. kint vagyunk vagy az udvaron, vagy biciklizik az utcán, jàtszón vagyunk stb. De onnan se akar bejönni.
Kint jàtszana egèsz nap, ha rajta múlna.
"Kint jàtszana egèsz nap, ha rajta múlna."
Mint minden egészséges kisgyerek, a többség mégis alszik.
Egyébként nálunk az udvaron sose fáradnak le annyira, mint amikor sétálunk egy óriásit el a játszóra, majd pár óra szaladgálás után vissza. Az udvaron inkább szöszmötölnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!