Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elég hisztis a 22 hós kisfiam....

Elég hisztis a 22 hós kisfiam. Ez nagyon durva?

Figyelt kérdés
Elég hisztis a 22 hós kisfiam. Nem használ ha szépen szólok, ha kiabálok. Megütni nem akarom, bár néha elég bicskanyitogató:) ma azt csináltam hirtelen felindulásból, hogy fürdés előtt, vetkőzésnél cirkuszolt, fogtam magam, kimentem. De csak épphogy egy pillantra csuktam be magam mögött az ajtót, ő sírva-ríva jött utánam, és olyan lett mint a kezes bárány. Lehet hogy ez működne? De ez nem szadizás??
2010. jún. 22. 21:43
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
2010. jún. 22. 21:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem durva, nyugi! ha hisztizik, hagyd kicsit magára!M9ondd neki, hogy ezzel nem fogja elérni, amit akar és te nem vagy kíváncsi a fölösleges hisztire! Ha nincs közönség, nem jön a várt hatás, a hiszti is el fog maradni :) [link]
2010. jún. 22. 21:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Jaj, mintha magamat olvasnám.Detto ugyanez megy nálunk is és az én kisfiam is 22 hónapos. :) Egy ideje állandóan hisztizik, verekedik, dobálózik, mar-csíp. S ha szépen szólok rá, még annál inkább csinálja.Én nem szoktam róla tudomást venni s pár pillanat múlva rámnéz s vigyorog rám, mintha semmi nem történt volna. Remélem már nem tart sokáig....
2010. jún. 22. 22:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Egy ideig én is hagyom hogy kitombolja magát, de egy idő után azt kellene tenni amit én mondok. De ha mindig azt várnám hogy magától elinduljon, reggelig a fürdőszoba ajtajában állnánk:) ha rosszat tesz, leszidom, elmondom neki az miért nem jó, beküldöm a szobába hogy szégyelje magát. Ő duzzogva beszalad, utána egy perc múlva vigyorogva dörgölődzik a lábamhoz....imádom:))
2010. jún. 22. 22:10
 5/5 anonim ***** válasza:
szia! Egyedül hagyni úgy tudom, nem szabad, mert megijed, hogy nem is jössz vissza. A pszichológus ismerősöm azt tanácsolta, hogy ilyenkor minden mással foglald el magad. Maradj látótérben, lássa, hogy ott vagy, csak épp meg sem mozdul benned semmi a hisztire. Hajtogasd a törölközőt, pakolássz a szekrényben, stb. Ő meg üvöltsön, és csak akkor reagálj arra, amit mond, ha szépen és nem hisztiből mondja. Hiszti alatt ne hallj meg semmit. Beteszed a kádba és megmosod, ha épp fürdés van, ha üvölt, üvölt - megunja, ha nincs eredménye. Lehet , hogy több nap, lehet, hogy már második nap el sem kezdi, kinek-mennyi idő kell hozzá-
2010. jún. 23. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!