Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mitől lett ilyen hisztis a...

Mitől lett ilyen hisztis a kisfiam?

Figyelt kérdés
Eddig nagyon jó kisgyerek volt. most sem rossz, de egyszerűen semmi nem jó neki. ezen a héten kezdődött. Hisztizik ha feljövünk, ha pelenkázom, ha enni kell, egyszerűen mintha nem is ő lenne. jönnek a fogai, ráadásul a szemfogai, én erre gyanakszom, esetleg a frontokra...csak nyugtassatok meg, másnál is van ilyen? tényleg nem fényezem, meg ilyesmi, de nagyon jól kezelhető kisgyerek egyébként. ezek a mostani hisztijei sem kezelhetetlenek, tehát nem olyan durva a dolog, csak nekem ugye új még...talán én aggódom túl, ami nem lenne ujdonság:) nálatok is van ilyen? elmúlik, vagy csak próbálgatja magát? ő az első gyerekem...köszönöm előre is aki válaszol!! (17 hónapos)
2010. ápr. 25. 09:28
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem életkori sajátosság
2010. ápr. 25. 09:40
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem meg ha jonnek a fogai akkor tenyleg attol ilyen. nalunk is nagyon be tudnak zavarni a fogak. amig kint vagyunk vele nincs semmi gond de a lakasban... le kell kotni a figyelmet allandoan.
2010. ápr. 25. 11:28
 3/6 anonim ***** válasza:
14 hósom szintén ilyen. Ma pl. 1 órán keresztül sírt, nem akart aludni, pedig már esett-kellt. Bár mi fogzunk is, kapott Nurophent, bekentem az ínyét is.
2010. ápr. 25. 14:20
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi!! remélem, hogy a foga, bár nagyobb bajunk sose legyen:)
2010. ápr. 25. 21:02
 5/6 anonim ***** válasza:

szia, lehet hogy a foga, de az is lehet, hogy elkezdődött a dackorszak. ezt úgyse fogjátok megúszni, nyugi. :)

de ha jön a foga, akkor inkább ne most neveld. :)

nálunk is most kezdődött pont, 16 hós, ha valami nem tetszik, harap, leül a földre és visít, vagy feszíti magát ívbe, ha felveszem. ez tuti nem a foga miatt van, pedig neki is jönnek a szemfogai. biztos érzékenyebbek ilyenkor, hiszen rossz nekik, de az enyém eddig mindig csüngött rajtam. most is ezt teszi, csak hozzátársul még ez a makacsság.

2010. ápr. 26. 11:19
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi! hát igen sejtettem hogy nem ússzuk meg:) . megnéztem, 3 szemfoga jön, már majdnem kibujtak! ráadásul most meg is fázott, köhög is, holnap megyünk dokihoz, de azért még így sem durva a hisztije. köszönöm mindenkinek! (kedves utolsó, detto ilyen a fiam is!)
2010. máj. 2. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!