Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 18hós kisfiam nagyon hisztis...

Krafcsikné Gyöngyi kérdése:

18hós kisfiam nagyon hisztis semmi nem jó neki egész nap nyavalyog. úgy érzem mindent megteszek de vhogy mégsem megy semmi. Mit kezdjek vele? Nem birom már!

Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 15:20
 1/5 anonim ***** válasza:
65%

Nekem csak most délután kezdi de már eddig eddig ....

úgy nyivákol mint egy rendőrségi sziréna.. a fejem szétpukkan.

játszani nem akar nekem ma a konyha van soron - minden nap másik helységet takaritok- és feszt nyig.

bocs az offért de tuti az időjárás mivel gondolom este héttől megint égzengés lesz .

áááááááááááááááááááááááááááááááááá

2010. aug. 17. 15:22
 2/5 anonim ***** válasza:
nálunk ez megy már egy hónapja.neki nem a napjai hisztisek,hanem ez egy korszaka.több módszer vált be nekem amiket kombinálok nála,de az abszolút lekötés ami csendet hoz.a folyamatos játszás,olvasás,séta,biciklizés,ilyenkor más dolgok hátrébb szorulnak,de legalább nem hallgatom egész nap a nyüszítést.neki egyébként 4 foga jön egyszerre,igy értem mitől szenved,de néha nekem is elszakad a cérna,ilyenkor hangosabban szolok,hogy most már hagyd abba!!!csend is van utána,pontosan tudja,hogy mikor mit csinál,kicsik nem hülyék.
2010. aug. 17. 18:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem most múlt két éves a kisfiam és nála most kezdődött az "erőfitogtatás".Nagyon próbálgatja a a határait és rettenet fárasztó mindig türelmesnek lenni.Hiába kötöm le mindig valamivel, ha egyszer a fejébe vesz valamit,akkor nem tágít...Én pedig nem vagyok hajlandó engedni neki, úgyhogy sokszor cipeltem már haza inenn-onnan az ölembe ordítva.Olyankor ha ahazaértünk magára hagyom és nem szólok hozzá amíg le nem nyugszik, csak távolról figyelem.

Hozzáteszem ez rengeteg front is - ami mostanában kering- is nagyban befolyásolja a kicsik viselkedését.Na meg persze az enyémet is.Sokszor én is tiszta hülye vagyok :))

Türelem,türelem,türelem...mondom én akinél mostanában elszakadt párszor a cérna :)

Kitartást, majd túlleszünk rajta!

17 hkm

2010. aug. 17. 19:56
 4/5 anonim ***** válasza:
2,vagyok.tudom szélsőséges a helyzet,és nem is alkalmazható,de most volt nagyon beteg a fiam.és 40 fokos lázban 2 mm-re kinyitott szemmel,sírva simogattam izzadt fejét,hogy inkább hisztizzen ezerszer.viszont igaz még friss az élmény,de 100* türelmesebb vagyok,pedig ugyanúgy hisztis a drága.el fog múlni,túl leszünk ezen is.
2010. aug. 17. 20:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,igen rám is hat a front!De egyszerűen úgy érzem elvesztettem az irányítást!Ha nem veszem fel mikor hisztizik akkor a rokonság egyből beszól,h inkább ilyen legyen mint beteg meg nem rossz csak eleven ettől falra tudnék mászni!persze ne legyen beteg soha hisz az enyém és imádom csak van egy tűréshatár nemde!?
2010. aug. 17. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!