Megteszek mindent szerintetek? Vagy van még ötletetek?
Lehet, hogy nem kéne mindig méricskélni mennyit evett, de sajnos én sem bírom megállni. Én ugyanígy vagyok a picimmel,nem eszi a hivatalosat. De szépen fejlődik, ez a lényeg. Szerintem ha jól van és hízik szépen, ne foglalkozz a mennyiséggel. Ráadásul,ha nem nyűgös etetés után,akkor jól lakott,ennyi kellett neki.
Én a következőket alkalmazom: Urtica Urens 5ch (homeós bogyó)
sok Sió őszilé (50%-os)
tejberizs hébe-hóba
Karamalz sör, ez valójában nem sör,hanem alkoholmentes malátaital (1 naponta)
én naponta egyszer fejek, reggel, amikor a legtöbb a tejem
naponta többször alkalmazom a hónaljtartásos pózt szopizásnál, így nálam több tejet kiszív
szopi közben mikor már lankad a figyelme,masszírozom is kicsit a melleket, hogy könnyebben jöjjön amit nem nagyon akar kiszívni
annyit tehetsz, hogy kiegészíted tápszerrel, de nem cumiból, hanem szoptanittal. így ingerli a cicidet tovább és ha tud még termelődni, akkor fog is és ő se lesz cumizavaros. ha viszont ez a max kapacitás, ki fog lassan derülni és akkor kénytelenek vagytok továbbra is kiegészíteni.
nekem a teák és különböző házi praktikák semmit sem változtattak.
Én is így voltam, az elején még fogyott is a pici babám. Akkor kapott 2x este tápszert, azóta többet nem. Én keményen küzdök azért, hogy legyen tejem, a párom ezt nagyon becsüli bennem, nagyon jó anyának tart.
Amit teszek. POZITÍV GONDOLKODÁS, fejés, és nem mérem az etetéseit. Mértem én egyszer egy héten keresztül minden etetését, egy rémálom volt, és azon a héten hízott a legkevesebbet is. Nem szabad, hidd el, nem szabad.
Táblázat és számítások alapján nem lehet egy gyermeket etetni!! Úgy utálom ezt!
Én is fejtem minden szoptatás után a maradékot. Max. 20 ml jött le. És ezzel pótoltam kétnaponta (hogy ne legyen cumizavaros) esténként. (mármint apa, engem akkor nem látott). Három-négy nap múlva megnőtt a tejem mennyisége. Első ilyen "projektnél" nem tudtam mire számítsak. A másodiknál már gondoltam, hogy három-négy nap múlva ismét feszíteni fog a cicim. A harmadiknál már vártam, hogy feszüljön.
Mert nekem folyamatosan kell küzdenem, és nagyon szépen hízik a kislányom. És van tejem. Most ha legközelebb megint úgy érzem, hogy kevesebb, akkor elkezdem ezt a fejési projektet, de tök NYUGALOMBAN és már tudni fogom, hogy három-négy nap múlva ismét több a tejem.
:)
A babám még csak 3 hónapos és rengeteget küzdöttem és nagyon elégedett vagyok magammal.
Ami még bevált, az őszilé, a sör, a laktoherb tea. Szoptatás után egyből meginni minimum fél liter folyadékot.
És ami még nagyon bevált nekem, hogy az utolsó etetés után (ami fél kilenc, kilenc körül volt) fent maradtam és 11 kor fejtem megint. Két nap után ismét bedurrant a cicim és többletem lett.
Szóval szerintem a nyugalom és a pozitív gondolkodás mindennél többet ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!