Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csak én vagyok olyan, hogy...

Csak én vagyok olyan, hogy soha nem adnék a gyerekemre farmert? Miért kell ezért cikizni? Kezdem azt hinni, hogy ez szimpla irigység.

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy diktátor, úgyhogy felpróbáltattam a kislányommal hogy ne csak az legyen amit én akarok de rögtön vetette le, hogy szúr. Én se hordok mert szerintem nem utcára való. De amikor mondtam, hogy nincs farmerja, nagyon csúnyán kioktattak. Amúgyis, nem akarom hogy megfázzon, egy farmer kb semmennyire nem melegít. De miért baj ez? Nyárra len bézs, télre gyapjú sötétkék gumis derekú szoknyái, bermudái vannak, és ehhez fehér ingpóló vagy póló és gyapjú/pamut kardigán. Semmi csicsa vagy ilyesmi. Mégis gonoszkodik a többi szülő, hogy milyen sznob vagyok, és szerintük az én gyerekem túlöltözi a többit, és biztos direkt csinálom felvágásból.

gázul néz ki.

2018. szept. 21. 12:57
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
79%
Megjött a napi troll, köszönjük most már elég volt.
2018. szept. 21. 15:39
 42/67 anonim ***** válasza:
86%

Hát pedig ha nem lefelé néznél, hanem előre, akkor látnád, hogy forgalommal szemben mész az autópályán.

Miből gondolod úgy, hogy lentről néznek az emberek? Tudod azokra szoktak felnézni, aki valami nagyot alkot, letesz valami maradandót az asztalra, pl. elér valami tudományos eredményt, segitséget nyújt azoknak, akik pl. a mindennapi megélhetéssel küszködnek vagy ezreket mozgat meg a művészetével. Az, hogy a lányod nem jár farmerban az óvodába, melyik kategóriába tartozik szerinted?

2018. szept. 21. 15:49
 43/67 anonim ***** válasza:
81%

Ne etessétek a trollt :) ikszdéé ikszdé mi?

Lehetsz vagy 15 éves, pláne ha azt gondolod az irigységből szekálás ott kezdődik, hogy nem farmert hord a gyerek. De nagy szám tényleg....Ha véletlenül igaz is a sztori a stílusotokkal van a baj nem a nadrággal.

2018. szept. 21. 16:04
 44/67 A kérdező kommentje:
Nem arról beszéltem hogy én feljebb vagyok, hanem a kisebbségi komplexust szemléltettem. Ebben nem az öltözködés, a lényeg hanem a folyamat. És igen, nem fogommegfázatni a divatért
2018. szept. 21. 16:07
 45/67 anonim ***** válasza:
82%

"kezdjük ott, hogy én nem küldeném oviba a gyerekemet"

Lelked rajta. Gondolom, nem Magyarországon élsz, mert itt kötelező az óvoda 3 éves kortól. Nem egyéni döntés kérdése.

2018. szept. 21. 16:40
 46/67 anonim ***** válasza:
88%

Na jó. Nem szereted a farmert, a te dolgod. Nem adsz a gyerekadre azt, az is a te dolgod. De mi a fenéért kell ezt megideologizálni?

Meg hogy jön ide az irigység?

2018. szept. 21. 16:47
 47/67 anonim ***** válasza:
85%

"Nem arról beszéltem hogy én feljebb vagyok, hanem a kisebbségi komplexust szemléltettem."

Láthatóan 24/24-ben szemlélteted a kisebbségi komplexust. :D

2018. szept. 21. 16:47
 48/67 anonim ***** válasza:
96%
Épp erről beszélek!! Hogy egy nadrág miatt senkinek nem volt mèg kisebbségi komplexusa! Ez csak a fejedben létezik. Valamivel meg kell magyaráznod miért nem kedvelnek titeket. A stílusod beismerése gondolom túl fájó lenne.
2018. szept. 21. 16:56
 49/67 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudom, hogy ti eddig hol láttatok gyerekfarmert, de amiket én veszek a gyerekeimnek azok rugalmasak, legalább annyira mint egy jó leggings. Oviba nem hordják de ha megyünk a városba vásárolni, nézelődni stb akkor azt adok rájuk mert nálunk az a csinos. Én divatosan öltöztetem őket, mai divat szerint, persze felmérem, hogy kényelmes-e és praktikus-e, azért minden sz.rt én sem veszek meg.

Még életemben nem hallottam, hogy a farmer nem utcára való, te nem jársz emberek között? Minden második farmert hord... Én pl a len anyagtól kapok hülyét, nekem az a gáz.

Szerintem nem sznob vagy csak ódivatú, ez nem baj, később úgy is azt hord majd a lányod amit ő választ.

2018. szept. 21. 20:43
 50/67 anonim ***** válasza:
80%

Vigyázz, kérdező, lassan jön az esős idő! Picit engedd lejjebb a nózidat, mert bele fog esni az eső. Ja, nem! Téged még az is biztosan kikerül.

Ritka irritáló és hányingerkeltő a stílusod. Teljesen irreleváns, hogy milyen ruhát hordtok. Nem azzal van a baj. Nyársat nyelt, pökhendi, újgazdag tahó vagy.

2018. szept. 21. 21:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!