Csak én vagyok olyan, hogy soha nem adnék a gyerekemre farmert? Miért kell ezért cikizni? Kezdem azt hinni, hogy ez szimpla irigység.
Nem vagyok egy diktátor, úgyhogy felpróbáltattam a kislányommal hogy ne csak az legyen amit én akarok de rögtön vetette le, hogy szúr. Én se hordok mert szerintem nem utcára való. De amikor mondtam, hogy nincs farmerja, nagyon csúnyán kioktattak. Amúgyis, nem akarom hogy megfázzon, egy farmer kb semmennyire nem melegít. De miért baj ez? Nyárra len bézs, télre gyapjú sötétkék gumis derekú szoknyái, bermudái vannak, és ehhez fehér ingpóló vagy póló és gyapjú/pamut kardigán. Semmi csicsa vagy ilyesmi. Mégis gonoszkodik a többi szülő, hogy milyen sznob vagyok, és szerintük az én gyerekem túlöltözi a többit, és biztos direkt csinálom felvágásból.
gázul néz ki.
Továbbra sem értem miért szólnak meg. Amiket linkeltél ruhákkal semmi gond.
Galléros pólója az én lányomnak is van és virág mintás ruhaszoknyája is.
Van farmerja, de pamutharisnya, ruhaszoknya, csizma és kabát összeállításban inkább dicsérik, mint beszólnak neki.
Ezaz, lázadj, lázadj! Érezd, hogy különb vagy a többinél! Hát nehogymár beállj a birkasorba, amikor te olyan finom vagy és különleges! :D
Egyébként leszarom, hogy öltözteted a lányodat, tőlem ágyékkötőben és vödörrel a fején is útnak indíthatod reggelente, de a stílusod vicces. :D
Juj dolgozol is? Nagyon menő :D
Gyerekeddel cseszel ki, mert őt cikizik, meg közösítik ki stb.
Gondolkozz el rajta, hogy nem öltözi-e tényleg túl a többieket. Az, hogy egy iskolába (ha nincs egyenruha) nem minden nap ünneplőben járnak a gyerekek nem csak kényelmi szempontból van, hanem úgymond az az "illem".
A bélelt esetleg gumis derekú farmer jó kompromisszumos ötlet (amennyiben mégis kellene az a farmer), szerintem is sokkal jobb viselet, mint magában. Ne divatüzletben vásároljátok, hanem gyerek ruházati boltban (ha van még ilyen), ott szerintem nagyobb eséllyel találsz megfelelőt. Egyébként egyetértek, hogy a farmernál sokkal kényelmesebb és praktikusabb gyerekruhák is vannak.
A fehér póló mondjuk nekem is fura, nem csak a két véglet létezik, vannak (legalábbis amikor én voltam gyerek) voltak más, általános gyerekmintás pólók is, én azokat szerettem. De persze, ha a lányodnak nem szeretne színeket és mintákat, akkor felesleges csak azért ráadni, mert mások szerint kell.
Egyébként nekem sem volt farmerom gyerekkoromban, csak két örökölt darab, amiket meg nem is szerettem. Negyedikes koromban nálunk is ez volt egy előadásra az előírás, nagy bajban is voltam. Amikor felsősként lett saját farmerom, tényleg hideg volt télen, kellett alá harisnya, csak persze hordtam, mert az volt a divat. A farmer helyett mondjuk nekem nem ilyen csinos ruháim voltak, mint amilyeneket te írsz, ezért ahogy nagyobb lettem, és nem volt már mindegy mi van rajtam, nem szerettem ezt az állapotot.
kezdjük ott, hogy én nem küldeném oviba a gyerekemet.
ha már megszültem, vele akarok lenni legalább az első 7 évben, hogy ne a más elveket valló szülők gyerekei és az óvónők formálják az ÉN gyerekemet. de ez megint egy radikálisabb nézet, és csak azért írtam, hogy különcebbnek tűnjek nálad:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!