Máshol is katasztrófa a lecke írás és tanulás?
Harmadikos fiammal nem lehet bírni, 2 mondat leírásáért ma 4 órán át könyörögtünk. Szégyen de az apja ült le mellé övvel a kezében mert másképp üvöltött hisztizett. De ez így nem normális. A napköziben nem írja meg a házit. 2 óra alatt amíg ott van 2 összeadást csinált meg azt is hibásan. Nem javítja ki a tanárjuk, nem is szól érte hogy csinálja meg. 17:30 körül ér haza a suliból akkor kezdődik a veszekedés, a hisztis nem tanul. Idáig csak egyese van kivéve énekből abból hármas. Nem lehet elhozni mert délután elméletileg lenne órájuk de megtartják ebéd után. A nap többi részében játszik vagy rajzol de nem tanul. Itthon semmi kedve a tanuláshoz, hiába a büntetés vagy a jutalmazás nem érdekli. Keresünk most másik iskolát ahol lehet hazajárós.
Mikor a napközis tanárral beszéltem, ő megigérte figyel a gyerekre de semmi sem lett belőle.
Rettegünk minden estétől és hévégétől mert ugyan ezt csinálja.
Én idáig olvastam: "övvel a kezében"....
Már bocs de ahol az öves veréses fenyítés egyáltalán felmerül, ott nem csodálom ha a gyerek problémás, ti így intéztek problémákat? Övvel való verést helyeztek kilátásba?
Ha az én férjem ülne le a fiamhoz övvel a kezében (nyilván nálunk ez fel sem merül), a gyerek nem jobban leckézne hanem nem értené minek az öv..magyarul mivel a tiednél hatott, ezért TUDJA mit szolgál az apa esetében az öv azaz KAPOTT már. Komolyan a ti családotokban a leckeírás ezek után a legnagyobb gond?? Hogy a gyerek csak akkor ír leckét ha apuka drága kilátásba helyezi hogy az övvel fogja elverni??? Undorítóak vagytok, qrvára nem így kéne gyereket nevelni hogy ha nem csinál valamit akkor fenyegetem ahogy bántalmazni fogom!!!
Az övvel való verés bántalmazás! Baromira nem ugyanaz mint egy atyai pofon (ami persze szintúgy nem megoldás de pl. egy piszok nagy szemtelenkedésért én is kaptam egyet anno apámtól) Na de övvel ül le apuka tanulni a 9 éves gyerekhez? Úgy jelenteném fel mint az állat!! A többiekbek fel se tűnt??
"övvel a kezében?!?!!??
Azaz a 8 éves gyereketeket szíjjal való veréssel fenyegetitek?!
Remélem, megtalál benneteket a gyámügy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!