Mennyi idős korában mondta nektek először a gyermeketek azt, hogy "szeretlek" vagy hogy "szeretlek anya"?
Még az anya szóra várok. :) 2,5.
De szavak nélkül is kifejezi.
Szótagolások után az első "rendes"szavak között.azóta pedig elvétve és ritka és más jelentést hordoz.
1,5 évesen ahogy játszott,egyszercsak megfordult, odajött hozzám és mondta szeretlek, nagy mosollyal azután kis szégyenlősség.
Dackorszakban nem mondta
Majd csak 3 év körül, de pl azt jelenti most nála, én jo vagyok a jokat szeretem. Pl nagyanjánál amikor leesett valami, gyorsan azt mondta neki szeretlek, hogy ne haragudjon. Ill az egyik unokatesoja rosszalkodik sokat, sokat is fegyelmezik igy rá azt mondja nem szereti csak a másik uncsitesot, pedig mindkettejüket imádja.
Soha nem zsaroltuk pedig mint szülők olyanokkal, ha rossz vagy, nem szeretlek, valamiért jelenleg mégis a "jo vagy, jo vagyok" szinonimájaként használja és ritkán, el-elvétve mondja
Kb. másfél éves volt a lányom, úgy hangzott, hogy "anya szetnteee" és vigyorgott ezerrel :D Még egy ideig nem tudta rendesen kimondani, így használta, aztán egyszercsak ment neki.
Most 2,5 éves, ő olyan cuki típus, naponta többször odaszalad, megölel, és mondja, hogy nagyon szeret :) én meg olvadok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!