Anyukák, apukák! Titeket hogy hív az 5 év alatti gyermeketek? (anya, apa, mama, papa, stb. ).
Figyelt kérdés
2014. ápr. 26. 20:53
1/22 anonim válasza:
Mama
de még a 12 éves is így hív :-)
2/22 anonim válasza:
anya általában, de ha családdal vagyunk akkor gyakran használja a keresztnevem is :)
mama-papa illetve mami-papi a nagyszülők nálunk
7/22 anonim válasza:
Anya és Apa.
Az én szüleimmel többet van, mint a férjem szüleivel, így általában a Mama és a Papa az én szüleim, a párom szülei pedig Balázs papa és Gabi mama, de van, hogy az én szüleimnél is hozzáteszi a nevüket.
9/22 anonim válasza:
Most tért át nyanyáról anyára, apa meg apa. :) Ok, csak 16 hónapos.
10/22 anonim válasza:
Anya és Apa vagyunk. De ha hízeleg, akkor anyaci és apaci, vagy anyi és api. :)
Ha nagy társaságban vagyunk, akkor szokott minket a keresztnevünkön szólítani, mert tetszik neki, hogy mások is úgy hívnak minket.
3,5 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!