Most komolyan, miért hiszi azt nehány anyuka, hogy körülöttük forog a világ?
Eléggé felhúztam ma magam az okmányirodában. El kellett inteznunk barátommal valamit, volt ott 3 gyerek, akik egesz végig ordibaltak, hangoskodtak, már az ügyintéző is kijött szólni, hogy nem lehetne-e halkabban, mert ez egy munkahely és nem játszótér. Az egyik anyuka ott ült a gyereke mellett, a másik két gyerek (tesók) anyja pedig épp az egyik ügyintézőnel volt, de egyik se igazán próbálta fegyelmezni őket. Volt 4 darab ilyen kis pufi kocka ülőke, amit egymásra tettek egy toronyba, a tetejére valami fajatekot, ami teli volt ceruzával, majd gondoltál egyet és erőből fellökték az egészet és borult minden, meg persze jó nagyot csattant is. Na mindegy, nem is ez a lényeg, hanem hogy barátom végzett az ügyintézőnel és hát amúgy kiderült, hogy kb tök feleslegesen mentünk oda és vártunk több, mint egy órát, már ideges is voltam és elejtettem egy “Ó b*azdmegot”. Nem hangosan, de az egyik hangoskodó gyerek és anyja épp mellettünk álltak, mire nekem esik a nő, hogy mégis hogy beszélek, hát itt gyerekek is vannak. Na én már itt annyira ideges voltam, hogy reflexből, hasonlóan b*unkó stílusban visszakérdeztem, hogy És?? Tudom h vannak itt gyerekek, hallom és szerintem mindenki más is, inkább arra törekedjen, hogy visítson a gyereke az irodában olyan hangerőn, hogy már az ügyintézők munkáját is zavarja, és különben is úgy beszélek, ahogy akarok. Majd azzal otthagytam a nőt és eljöttünk barátommal.
Komolyan mondom, miért kell mindenből ekkora pataliat csapni sok anyukának és a gyerekére hivatkozva másokkal b*unkóznia, miközben ő maga és a gyereke sem szent?! És nem egyszer voltam hasonlóan piti ügyeknek szemtanúja, ahol a visítozós gyerek anyukája nekiesett másoknak, teljesen nevetgseges okokkal. Velem most fordult elő először, de eléggé felhúzott.
Mégis hogy kéne egy ilyen helyzetet kezelni, mikor a nő is konkrétan úgy szól az emberhez, mintha minimum a seggebol rántotta volna ki...
Mond utolsó, te tudsz olvasni??!! Nagyjából ötödjere írom le, hogy NEM az zavart, higy visítoztak a gyerekek, nyilván nem volt kellemes, de ez van, a problémám anyuka tapló stílusával és letámadásával volt, de lényegtelen, gondolom ezt nehéz megérteni.
Ja és ezt az ügyet már hetek óta próbáljuk elintézni, egyik helyről küldenek a másikra és vegervenyben mindig oda lyukadunk ki, hogy hát ők nem tudják. De tudom-tudom, senki más nem lenne ideges egy hetek óta tartó, megoldhatatlannak tűnő, állandó fejfájást okozó ügy miatt és kicsit sem lenne ingerült, csak én....Köszi, nem kerek több választ!
Szerintem meg a kérdezőnek van igaza. Káromkodás bárki szájából kicsúszhat, ha ideges. Az anyuka meg nem tudom mit álszentskedik, mikor még megnevelni se tudja a gyerekeit.
Az okmányiroda dolgozóinak nem kötelessége eltűrni a lármát. Biztonsági őrrel ki lehet tetetni a gyerekes anyukát, mivel zavarja a dolgozókat. Okmányirodába ügyet intézni megyünk, az nem játszótér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!