Hogyan jellemeznéd BAK gyermeked? Egészen a babakortól kezdve.
Elnézést, Én ugyan már 15 éve készen vagyok, de a bátyám Nekem is Oroszlán, Én pedig Bak vagyok. Anyukám is Bak, de ahogy Ő mesélte Nekem, nagyon nyugodt, mosolygós kisbaba voltam, nem sírtam sokat, ellentétben a bátyámmal.
Egyébként, mindig is jól kijöttünk egymással a testvéremmel. Én nem izgulnék. :)
Az ilyen információk naaaagy erőt tudnak adni :O) Köszönöm!!!!
2 éves oroszlán gyermekemmel iszonyat sokat szenvedtünk. Non-stop hiszti van és mindig az akaratát akarja érvényesíteni... Reméltem, hogy egy bak nyugodtabb :O)
A lányom bak, 8 éves. Az első év az nagyon nehéz volt vele. Soha egy percet nem bírt ki egyedül, pedig nem kényeztettük el. Ha csak zuhanyozni mentem már ordított, ha hátat fordítottam már sírt stb. Folyamatosan igényelte volna, hogy vele foglalkozzunk. 2-3 hónapos korától imádta ha mesekönyvet mutogatok neki, bár nem tudom mennyit értett belőle. Először persze csak olyat kapott, amit a szájába is vehetett.
Aztán amint elindult nem volt vele semmi gond, állandóan körülöttem nyüzsgött és ez a mai napig így van. Borzasztó maximalista pici korától fogva és most a tanulásban is. Ő a legjobb tanuló az osztályban, mindenben a legjobb akar lenni és törekszik is rá, hogy így legyen. Egyébként nagyon okos, imádnivaló, jószívű, cserfes és még most is szereti ha körülötte ugrálnak. Szereti irányítani az embereket.
Most ennyi jutott eszembe róla hirtelen.
szia!
Az én lányom 7 éves.Eleinte nagyon akaratos,makacs volt,babakorában,egy percre se tudtam letenni.nagyon kötödik hozzám,egy ágyban alszunk még mindig.nagyon okos,gyorsan tanul,imád rajzolni festeni,szorgalmas.
a magatartása az iskolában viszont nem jó,könnyen befolyásolható minden rosszban benne van.persze ez nevelés kérdése is lehet.szeret a konyhában segiteni,minden új dolog érdekli.szeret szinészkedni,sokszor játszik szerepet,meséből kivesz mondatokat és akkor beleteszi a mondanivalójába.aki még fontos hogy nagyon könnyen ismerkedik,idegenekkel sajnos szóba áll,buszon bárhol,a kisebbeket irányitja.ennyi kb.
Én kisfiam mégcsak 17,5 hónapos, de nem akarlak elkeseríteni.
Pokoli újszülöttkor-visított éjjel-nappal. Szörnyű csecsemőkor- sivított, visított ha nem látott, ha nem volt mellettem, ha nem volt az ölembe.
Amikor elindult jobb lett a helyzet, egészen 17 hónapos koráig. Most egyik napról a másikra agresszív lett, elképesztő hisztérika, akaratos, kitartó.
Nagyon ügyes, mozgásfejlődése meghaladja a korosztályát, már 1 évesen szaladt.
Egész nap "kiabál", visít, de rendkívül okos, korosztályánál idősebb a tekintete mindenki ezt mondja.
Segít takarítani, jószívű, imádja az állatokat.
Mai napig csüng rajtunk, köztünk alszik.
Imádjuk ettől függetlenül, bár nekünk is mindenki mondja, hogy ilyen gyermeket még nem láttak(ennyire hiperaktívat, akaratosat).
Remélem nem ijesztettelek meg nagyon.
Az én kisfiam 17 hónapos. Nagyon nyugodt baba volt, kimaradt a szeparációs szorongás és eddig még a hiszti korszak sem jelentkezett.
Két testvérem is bak jegyű. Az öcsém mintagyerek volt babaként is és kisgyerekként is. A húgom viszont egy igazi rosszcsont volt.
Hűűűűűűhaaa....nyeltem nagyokat, mert a nehéz csecsemőkor meg az akaratos hisztis kisded része pont az oroszlán fiam leírása. Kétszer csak nem cseszik ki velünk ennyire a sors nem???? -csak vicc...
Mindenesetre mivel második gyerek lesz, remélem kicsit háttérbe fog szorulni a kis Bakom....:O) Hűűűű kicsit azért bennem van a félsz....
nagyon nehéz csecsemő volt. amíg el nem kezdett mászni, 8 hós koráig, állandóan kézben volt, különben sírt. nagyon anyás. az éjszakát 16 hós korától kezdi átaludni. nagyon akaratos, de sok magyarázással lehet segíteni a dolgon, nagyon imádja az állatokat, nagyon jó a humora, állandóan "beszél", huncut, mint a fene. nagyon okos, értelmes, figyelmes, nagyon mozgékony (már csecsemőnek is az volt, nem állt le egy mp-re se). hozzátáplálás nehezen indult be, de most már eszik mindent, nem válogatós. még szopik elalvás előtt és hajnalban.
most már nagyon jól elvan magában amíg én csinálom a házimunkát, de még mindig szeret a társaság középpontjában lenni, imádja ha játszom vele. ha ezt mondja vki, hogy valaha ellesz magában, csak kiröhögöm, eből levonhatod, hogy miylen volt kisebb korában. :))))
18 hós kislány anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!