Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jellemeznéd gyermeked? Mit írnál?

Jellemeznéd gyermeked? Mit írnál?

Figyelt kérdés
A bölcsödébe kérik,hogy pár mondattal jellemezzem gyermekem.Szokásairól stb.Ti hogy kezdenétek hozzá?Segitenétek?
2011. ápr. 19. 16:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom arra kíváncsiak, mennyire visszahúzódó, barátságos, hogyan teremt kapcsolatot, milyen sajátos szokásai vannak (cumi, játék) kell-e valami "segédeszköz" alváshoz, mennyit beszél, szereti-e a meséket, dalokat, mivel szeret játszani, stb.
2011. ápr. 19. 16:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi,már is sokat segitettél.
2011. ápr. 19. 16:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Így van! Én enyémről mondjuk etz írnám: alapvetően barátságos kisgyerek, de a barátsága és szimpátiája megszerzéséhez mosolyogni kell rá és szelíden beszélni hozzá. Szereti a mondókákat, a mesekönyvet csak végigpörgeti de hosszan sajnos még nem köti le, kedvence a labda, és az elvómackója amely nélkül nem alszik el. Ha nyűgös, a hátát kell simogatni vagy dúdolni neki, vagy odaadni a mackóját. Jókedélyű, barátkozós gyermek, ha valaki megnyerte a bizalmát nagyon ragaszkodik hozzá.
2011. ápr. 19. 16:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2011. ápr. 19. 16:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Az én másfél éves kisfiam nagyon barátságos természetű, még azokkal is, akik alapvetően nem akarnának vele beszélgetni. Ilyenkor elereszt egy mosolyt, és máris mindenki le van véve a lábáról, még a legmufurcabb felnőtt is. :)

Nagyon ragaszkodik az alvós kutyás rongyijához, ha nagy gondja van, vagy nagyon fáradt, akkor azonnal a szájába veszi a hüvelykujját, közben morzsolgatja a rongyiját, és így megnyugszik.

Nagyon sokat beszél, bár ha idegenekkel találkozik, akkor kell pár perc, míg feloldódik, és megered a nyelve, addig csak a szemkontaktust veszi fel, és mosolyog. Kezdi összekötni a szavakat, 2-3 szavas kis mondatokat alkot, illetve szépen válaszol, ha kérdezik valamiről. Nagyon szereti az állatokat, mindenfélét, így a kedvencei az állatos mesekönyvek. Szereti a mondókákat is, amelyiket tudja, azt ott folytatja, ahol abbahagyom, tehát mondja a következő szót (remélem, hamarosan már egyedül fogja mondani őket). :) Cumija nincs, 8 hónapos kora óta nem kell neki.

Ezen kívül én még megemlíteném a következő gyakorlati dolgokat is, hátha fontos lehet:

Bilit és wc-szűkítőt sajnos nem nagyon hajlandó még használni, ha ráültetem, sír, de fixen jelzi több hete, ha kaki van, szól, hogy cserélni kell a pelusát.

Inni kemény fejű csőrösből szokott vizet, pohárból most tanul, még segíteni kell neki. Enni hol hajlandó egyedül, hol nem, és elvárja, hogy én etessem, ez teljesen változó.

2011. ápr. 20. 08:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem nincs gyerekem, így inkább a keresztanyukám kislányát jellemezném (télen volt a 7 éves szülinapja).

Szeret bohóckodni, és játszani a játéklovakkal. Az autókat is szereti.

2011. jún. 29. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!