Hogy lehet jóvátenni ha életemben először eljárt a kezem?
Iszonyatosan hisztis volt ma a 3 évesem, nem fogadott szót, ha rászóltam valamiért visszakiabált, hogy "hülyeeeee, anya hülyeee" (sajnos ezt a nagy tesóktól tanulta...:/.. mármint ők szokták egymásra mondani néha ha vitatkoznak, két bátyja van, már iskolások), egyszer megelégeltem, a sarokba akartam állítani, elkezdett rugdoskodni, hisztizni, még akkor is csak lefogtam, mondtam, hogy nem szabad, betettem őt a sarokba, végül egy nagyot belecsípett pont a mellembe, rettenetesen fájt, és hirtelen nem is gondolkodtam, egy nagyot jó ráhúztam a fenekére. Borzasztóan sajnáltam utána, nagyon sírt, elég piros maradt a helye neki, és most már elaludt, de úgy aludt el hogy végig hüppögöt. Sosem ütöttem meg eddig őt sem, a nagyokat sem, nagyon bánt és nagyon bánom. Hogy tehetném jóvá?
Veletek előfordult hasonló?
Nagyon sz*r anyának érzem most magam :/..
Ne érezd magad annak, mert megérdemelte.
Velem nem fordult elő még, mert egy éves csak a gyerek, de a te helyedben ugyanezt tettem volna.
Nehogy bánkódj előtte. Jogos volt, ettől amúgy sem dől össze a világ. Legközelebb majd nem rúgdos.
2,5 éves a pelenkásom, és ha már 2 éves kora óta beszél, mindent ért, értelmes is.
Rendszeresen, ilyet nem mondtam.
Az, hogy 1-1x rácsapok a kezére vagy a fenekére, más dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!