Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy lehet jóvátenni ha...

Hogy lehet jóvátenni ha életemben először eljárt a kezem?

Figyelt kérdés

Iszonyatosan hisztis volt ma a 3 évesem, nem fogadott szót, ha rászóltam valamiért visszakiabált, hogy "hülyeeeee, anya hülyeee" (sajnos ezt a nagy tesóktól tanulta...:/.. mármint ők szokták egymásra mondani néha ha vitatkoznak, két bátyja van, már iskolások), egyszer megelégeltem, a sarokba akartam állítani, elkezdett rugdoskodni, hisztizni, még akkor is csak lefogtam, mondtam, hogy nem szabad, betettem őt a sarokba, végül egy nagyot belecsípett pont a mellembe, rettenetesen fájt, és hirtelen nem is gondolkodtam, egy nagyot jó ráhúztam a fenekére. Borzasztóan sajnáltam utána, nagyon sírt, elég piros maradt a helye neki, és most már elaludt, de úgy aludt el hogy végig hüppögöt. Sosem ütöttem meg eddig őt sem, a nagyokat sem, nagyon bánt és nagyon bánom. Hogy tehetném jóvá?

Veletek előfordult hasonló?

Nagyon sz*r anyának érzem most magam :/..

2018. szept. 8. 12:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%
Jól tetted.
2018. szept. 8. 13:50
 12/16 anonim ***** válasza:
67%
Itt naponta hüppög valaki hogy szaranya vagyok feszítsetek keresztre brühühü. Ne már....A gyereked nem fogadott szót és csúfolt, rugdosott. Nem bírtad máshogy, kapott egy taslit. Ez egyszeri volt tehát nem kell mártírkodni a szaranya himnusszal, ne mutasd hogy bánod, de legközelebb számolj el háromig és max a zuhany alá tedd be ha megint ilyen szemtelen lesz.
2018. szept. 8. 15:01
 13/16 anonim ***** válasza:
88%
Iszonyú nehéz ez a korszak, ne szégyelld magad, más anya is küzd ilyen gondokkal, egy fenékre csapástól semmi baja nem lesz. Én se tartom ezt jó nevelési eszköznek, de ennyi nem hiszem, hogy traumatizálná.
2018. szept. 8. 15:54
 14/16 anonim ***** válasza:
87%

Ne érezd magad annak, mert megérdemelte.

Velem nem fordult elő még, mert egy éves csak a gyerek, de a te helyedben ugyanezt tettem volna.

Nehogy bánkódj előtte. Jogos volt, ettől amúgy sem dől össze a világ. Legközelebb majd nem rúgdos.

2018. szept. 8. 16:21
 15/16 anonim ***** válasza:
1%
Kérj tőle bocsánatot, mondd, hogy anya is hibázik, nem akarta bántani, és megígéred, hogy seoha többé nem teszel ilyet.
2018. szept. 8. 18:35
 16/16 anonim ***** válasza:
20%

2,5 éves a pelenkásom, és ha már 2 éves kora óta beszél, mindent ért, értelmes is.

Rendszeresen, ilyet nem mondtam.

Az, hogy 1-1x rácsapok a kezére vagy a fenekére, más dolog.

2018. szept. 8. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!