Mikor tudott rendesen orrot fujni?
Figyelt kérdés
3 eves a kisfiam, hogy tanitsam meg ? A szajan fujja a levegot. Vagy meg szivjam ?2018. szept. 6. 08:58
1/3 anonim válasza:
Rendesen 6 érs korban képesek rá
Persze most kell elkezdeni ehhez
Youtube-on van fenn video
2/3 anonim válasza:
Az egyik gyerekem másfél, a másik 2 és fél éves korában már fújta elég erősen, rendesen (persze a zsepivel akkor még én fogtam be felváltva, és ha nem szólok rá, a hatévesem is néha lusta rendesen mind kifújni), de körülnézve bölcsiben, oviban szerintem általánosabb 3 ,esetleg 4 év körül. Ha még nem jött rá, hogyan fújja ki az orrán keresztül vagy nem hajlandó elég erősen, akkor persze jobb kiszívni. Tanításhoz nekem elég volt azt mondani, hogy ne a szádon, azt csukd be, hanem az orrodon fújd ki a levegőt - azt hiszem az elefánttal példálóztam, hogy az hogyan fújja ki a vizet az ormányával. Amikor ezt már megértette valahányadjára, rájött a technikára, de még olykor nem volt hajlandó, mert annyi dolga van, akkor meg elég volt fenyegetőznöm, hogy ha nem fújja, muszáj lesz kiszívni... és akkor inkább kifújták, mert az orrszívót utálták.
3/3 anonim válasza:
3 évesen muszáj volt, mert az orrszívástól azonnal hányni kezdett.
tegyél elé egy gyertyát és próbálja meg elfújni az orrával. jó móka :D mondjuk nem csurgó takonnyal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!