Mit csinálnál ha az uncsitesód 9évesen káromkodik néha és titokban fejhallgatóval family Guyt néz? Nem nevelési meg sajnos rendesen. Engemet idegesít.
Figyelt kérdés
2017. dec. 30. 16:05
1/8 A kérdező kommentje:
És az is nagyon idegesít, hogy én leszek a hibás vagy én kapok pofont ha én vissza adom neki a csúnya szót, de ő persze nem kap semmit.. második osztályba jár. Mit tennének? Van egy jó visszaszolás ha káromkodik?
2017. dec. 30. 16:08
2/8 anonim válasza:
"Felvettem hangrögzítőn a káromkodásodat. Ha nem hagyod abba, megmutatom anyunak."
3/8 anonim válasza:
A family guy-al mi a baj?🙄
Mit nezzen,bogyo es babocat
4/8 A kérdező kommentje:
Jah! Az épp neki való! :D és én sajnos csak 16évesen találtam rá a familyra :/
2017. dec. 30. 16:25
5/8 anonim válasza:
Mi a baj a familyvel,ami sauth psarkkal,soroljam? 9 évesen talán mesét nézzen normális mesét,ne horror agymoso meséket,meg ne felnotteknek valot,vajon miért káromkodik orrba szájba,azek a sorozatok felnőtteknek szolnak,nem pisiseknek.. Csak a mai pisisek tul korán akarnak nagyfiuk nagylányok lenni,mi 10 13 en évesen még játékbabáztunk ezek a maiak meg szoszerint babáznak..
6/8 anonim válasza:
3-as vagyok.En 11-12 eves korom ota nezem a family guy-t.Egy karomkodas sem volt szamomra ismeretlen.En az osszeset az iskolaban tanultam.Megis a legvaunyabb szo amit kimondok a baz**eg.Szoval nem mindig a rajzfilm a hibas.
7/8 A kérdező kommentje:
Ez igaz. Szerintem a szülei hibásak, hogy káromkodik néha. remélem lebukik :)
És az én gyerekeimeknek ha lesz és az anyjuk is jónak látja majd 12éveskor vagy 15+kor nézhet ilyeneket.
2017. dec. 30. 17:49
8/8 anonim válasza:
9 éves, te kétszer annyi. Miért mész bele ilyen gyerekes harcokba? Ne törődj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!