Kérhetem őket, hogy mossanak kezet?
Egy olyan helyet nyitok, ahol egész pici kisbabától nagyobb gyerekig fognak megforulni szülővel együtt. Ki akarom írni, hogy érkezés után cipőlevétel, majd mindenki mosson kezet. Mit gondoltok, milyen lesz a reakció?
Nekem van olyan rokonom, ahol a gyerek kutyás kézzel terített meg 10 vendégre, a lányomnak csentem tiszta kanalat és szalvétát... Ök és még páran hülyének fognak nézni.
Hogyan lehet ezt lekommunikálni?
Nem tudom, mit értesz az "olyan helyet nyitok" alatt, de ha ez valamilyen szolgáltatás vagy vendéglátó hely szerüség, akkor ott ilyet kiírni nem jó ötlet.
Sem a cipölevétel, sem a kézmosás nem olyasmi, amit megkövetelhetsz olyanoktól, akikböl élsz - szóval sürgösen felejtsd el ezt az ötletet!
Szerezz be cipore huzahto zacsikat :)
De mondjuk ha egy tornatermet nyitsz, ahol olyan torna van, amit mezitlab kell vegezni, akkor ertheto.
Kiírhatod, vagy betartják, vagy nem.
Mi lesz a reakció? Páran biztos azt gondolják, hogy túlaggódó tisztaságmániás a tulaj és ha ez zavarja őket, akkor nem fognak oda járni.
Tudom nem ez a kérdés, de sem a kosz, sem a túlzott fertőtlenítés nem jó.
2 kisgyerekem van és kutyám. 3 havonta kap féreghajtót (a kutya :D ), nem szoktunk minden simogatás után kezet mosni, étkezés előtt sem, hacsak nem nagyon koszos a keze. Hazajövetelkor és wc után alap, de amúgy nem igazán.
A 4 hónapos lányom ruhája is sokszor tele van kutyaszőrrel, nem egyszer találtam már a pelenkájában a kakijában is szőrt, vagy a hajamat :D
Köszönjük szépen, az egész család makkegészséges, a nagyobb gyerek még a szokásos ovis betegségeket is alig kapja el.
Szerintem túlzás a kérésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!