Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 10 év körüli gyereknek hogy...

10 év körüli gyereknek hogy mondanátok el, hogy nagytesó lesz?

Figyelt kérdés
Eléggé meglepett minket is, pont a kisfiam mondta, hogy nőtt a hasam és de jó, testvére lesz. Másnap csináltam tesztet, ami pozitív lett. Már orvos is megerősítette.
2018. szept. 2. 21:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
44%
*Tehát hogy ez egy örömhír,és ő is annak élné meg:) Nem kapna sokkot tőle , vagy ilyesmi. Egyébként is, már tud róla, nem vak, nem hlye; látja amit lát, hogy hogyan dudorodik előre a hasad; és már tudja, mivel mondta is, hogy tökre örül neki, hogy kistesója lesz; szóval talán nem nagyon lepnéd meg vele.
2018. szept. 3. 01:08
 12/13 anonim ***** válasza:
87%
Teljesen off, csak erdekelne, Kerdezo, hany hetesen derult ki?
2018. szept. 3. 10:37
 13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon hamar, nem rendszeres a menzeszem, így az nem mérvadó, hogy kimarad vagy nem. A hasam biztos, hogy nem attól nőtt. Most vagyok az orvos szerint (ultrahang szerint) 5 hetes, 2 hete csináltam a tesztet, ami erős pozitív lett. Szóval igazából lehet, hogy egy kicsit nagyobb.
2018. szept. 4. 06:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!