Nyaralásra ti mit visztek magatokkal? 3 gyereknek, akik 3,6 és 9 évesek.
Ez az első 2 éjszakás nyaralásunk a Balatonon. Egy éjszakára már mentünk, de akkor egy teljes napot sem voltunk távol. Az egyik gyerkőc nem az enyém, hanem az élettársamé.
Sosem voltunk messze, nyaralni a szüleimmel nem jártunk.
Ti miket visztek magatokkal?
Nem az alapokra gondoltam, hogy ruha, gyógyszer, fürdőruha...
Hanem olyanra, hogy pl. Van aki visz olyan strandsátrat, naptejet, olyan piknik alátétet vagy mit, aminek nejlonos az alja...
Azt én is tudom, hogy alapvetően mi kell a gyerekeknek. Azt hittem egyértelmű, hogy nem egy bugyi-zokni-póló-zsepi-innivaló listát kérek.
"Hanem olyanra, hogy pl. Van aki visz olyan strandsátrat, naptejet, olyan piknik alátétet vagy mit, aminek nejlonos az alja..."
Ilyesmit az visz aki akar. Most ezt mi tudjuk neked mire van igényed? Ha én fekete alapon rózsaszín pokrócot viszek akkor neked is azt kell, vagy mi???
Úr Isten. Vigyél magaddal azt amit szeretnél, vagy amiről tudod hogy a gyerekeid is szeretik. Ha jól érzik magukat kissátorban akkor vigyél azt is, de ha nem akkor értelemszerűen minek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!