Hideghab matrac vagy kókusz matrac jobb 6 év körüli gyereknek?
Figyelt kérdés
Kókuszon feküdt babaként, most szivacs-kókusz kombós matraca van (5.5 éves) de ez nagyon rossz, 2 év alatt kifeküdte. Lassan tervezünk neki nagyobb ágyat venni, jó még mindig a kókusz vagy inkább a hideghab? A hideghabot nem ismerem, mennyire bírja a strapát? Szívem szerint kókuszt vennék de nem tudom, hogy ennyi idősnek (és még évekig) jó-e még.2018. júl. 30. 14:10
1/5 anonim válasza:
Már nem neki való!
Hideghabos antiallergén matrac, vigyétek magatokkal próbálja aki ami tetszik kényelmes neki azt vegyétek meg.
2/5 anonim válasza:
Kókusz matracot nálunk(németország) nem is ajánlják, mert nagyon gyorsan megtelepszik benne az atkák akár gombák is.
Már babaként egy szuper hideghab matracuk volt a gyerekeknek. Késöbb is azt vettünk nekik. Ne a legolcsobbat vegyétek meg, olyat amin ti is aludnátok.
3/5 anonim válasza:
Mar bocs de nem lehet sima szivacs matrac..? Nekem miota elek az van es sosincs baja...kb 10 evente csereljuk..
4/5 A kérdező kommentje:
Nincs bajom a szivaccsal sem, mi is azon alszunk, én kifejezetten szeretem de valamiért azt gondolom, hogy a gyerekeknek még fontos, hogy minőségen aludjanak.
2018. júl. 30. 20:28
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Amikor szültem a kókuszmatracot mondogatták nagyon mert, hogy szellőzik, nem telepszik meg benne semmi, úgyhogy most rácsodálkoztam arra amit írtatok de elhiszem.
2018. júl. 30. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!