Lenyírtam a 6 éves lányom haját most meg mindennap hisztizik és mindenre az a válasza h nem. Már nem bírom. Mitcsináljak már?
Lenyírtam... Mi ő, birka? Talán levágtam.
Bírom ezeket az önkényes anyukákat, aki azt;képzelik, hogy fodrászok... Miért nem vitted profihoz, hogy nagylánynak érezze magát? Akkor biztos nem sírt volna.
Igaza van, nincs jogod erőszakoskodni vele, neki kell a hajat a fején viselnie, nem neked.
Velem is megcsinált ilyeneket a nagymamám, én is sírtam minden nap, amíg vissza nem nőtt.
Nagyon tud hiányozni, amit megszoktál.
Az is lehet, hogy úgy érzi magát szépnek, vagy mások egyenesen azt mondták neki, hogy a hosszú haja miatt szép, esetleg valaki emiatt szerelmes belé.
Amúgy nem szabad évente 5-8 centinél többet vágni, mert meglehet, sose nő vissza ugyanolyanra, több ismerősömmel ez történt.
Erőszakkal keresztülvitted az akaratodat az ő testét érintő dologban.
Tessék: itt az eredmény! Utána 1 órán át sírt és azóta minden nap hisztizik és ellenséges veled.
Megérte?
8: Neked igen, másoknak meg nem.
Vagy azt hiszed, csak az van a világban, ami veled történik?
8: Akkor nem túllihegve meg tudod oldani a Kérdező és a kislánya problémáját? Mert mindenről írtál, csak a kérdésre nem adtál megoldást.
Esetleg menj oda kérdezőhöz meg a kislányhoz és mondd meg nekik, hogy nincs is problémájuk. A kislány nem sír, nem ellenkezik, nem is bánatos, nem hiányzik neki a haja, nem haragszik az anyjára, a kérdező meg szót ért a kislánnyal. Jaaaa, neeem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!