A párom gyereket akar de én nem, mitcsináljak? Többi lent
leültök, megbeszélitek.
ha nem akarsz gyereket, elengeded őt
Na tessék, pont erről tettem fel most egy kérdést. :)
Nálunk is ez van amúgy nagyjából.
Szerintem mondd meg neki, hogy még várni akarsz egy kicsit, hogy biztos legyél benne.
Nem tudom hány évesek vagytok, de ha nem csúsztok ki az időből, akkor inkább ne rohanjatok.
a leírásod alapján 20-22 évesnek gondollak. manapság később érnek a fiatalok, ennyi idősen még én sem álltam készen az anyaságra, a párom se az apaságra. szét is mentünk. egy évre. aztán újra összejöttünk, ennek már 12 éve, most 2 éves a nagyobbik lányom, úton van a kistestvére.
majd megváltoznak az érzelmeid, ha kicsit éltél, dolgoztál, "megértél" a feladatra.
19 éves vagyok ő 5 évvel idősebb , 17 még nem voltam mikor összejöttünk . De mindig is ismertem. Mikor még csak 16 voltam ő már akkor is mondta hogy nagyon szerete gyereket , előszőr össze se akartam vele jönni e miatt mert mondtam neki hogyha gyereket akar ne velem járjon keressen egy olyat aki szül neki. Árva amúgy ezért is akar babat gondolom ő úgy van vele hogy lenne valaki aki mellette van mert a szülei meghaltak csak egy nővére van szóval ő felőle se lenne segítségünk.
Utolsó , azt a kérdést te írtad ki? Válaszolni is akartam de végűl nem írtam semmit :)
19??? húúúúha!!
Én még 25 éves koromban is azt mondtam, hogy nekem sosem kell gyerek, 28 éves koromban meg már nem tudtam mit csináljak hogy összejöjjön mert sajnos lombikoznunk kellett.
Nagyon fiatal vagy, még fel kell nőnöd..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!