Mitcsináljak hogy rendszereződjenek a fájasok? Vagy ez nemis az?
Tegnap kb.reggel 8óta érzek enyhe méhösszehúzódásokat 10,7,4,6perceseket ami du.ra 10percessé vált este 11óráig és leállt.Ma ismét 8tól érzem,de nagyon enyhe a hasamaljában érzek keménységet és ilyen kellemetlen érzést ez 6percenként jön,hol fáj hol nem ezért nemis értem.
Lehet ebből szülés?
38+1hkm
Azt kihagytam,hogy sokszor érzek nagywc ingert amiből 2x ha sikerül is.
Emellett fáj a gyomrom és óriási hányingerem van:/ étvágyam holvan holnincs.A nyákdugóm több napja távozgat van hogy megfeszül az egész hasam és többórán át úgy marad.
Köszönöm a válaszokat 🤗
Semmit nem tudsz csinálni. Ez még akár hetekig is eltarthat, de az is lehet, hogy holnap szülsz. 😀
Kitartás!Könnyű szülést kívánok neked!
Nem múlt el melegzuhany hatására sem,de nemis rendszereződött!
Kb.10perce voltam pisilni és nagyon meleg volt éreztem ,hogy valami kiesett aztán törlésnél egy nagy adag halványsárga paca volt a papíron.A hasam kőkemény és mintha néha néha begörcsölgetne,de ennyi!:/
Köszönöm,hogy érdeklődtök!
Semmi "jó"nincs sajnos:/ Enyhén fájdogál a derekam és a hasamalja,de rendszertelenül.
És még mindig távozgat a nyák.Hol nagy hol kisebb adagokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!