Ti mit tennétek, ha édesanyátok azt vágná a fejetekhez, hogy azért borzasztó válogatós a 3,5 éves gyermekem, mert 2,5 évig "agyonszoptattam"?
Figyelt kérdés
NEm vagyok egy sértődős, mindent kimond amit gondol, főleg, hogy ő tápszerrel tudott csak tömni minket a tesómmal. De ez már nekem sok volt!2018. aug. 23. 15:48
31/33 anonim válasza:
Sajnálom hogy ilyen kommenteket kaptál.. magyar valóság :(
A szoptatás azért nem egyszerű dolog főleg ilyen sokáig és biztos rosszul eshetett hogy anyukád ahelyett hogy támogatna, melléd állna abban amit csinálsz, kritizál.
Ideírom a sértődések megelőzésére hogy a tápszert kevergetni az éjszaka közepén is elég kimerítő és sokan nem tudnak szoptatni de sok esetben az anyukáknak a rossz tanácsok, felesleges tápszeradás miatt nem lesz tejük vagy elapad. Gondolom erre gondoltál azzal hogy "tápszerrel töm".
32/33 anonim válasza:
A gyakori szokásos szoptatás ellenes megnyilvánulásait olvashattuk. Attól, hogy nem tudtatok szoptatni, az nem lesz szoptatásnáci meg nagyképű, aki igen. Én is igény szerint teszem és fogom addig tenni, amíg a gyerek igényli és mindkettőnknek kényelmes. Ettől még főzök és jól nézek ki, nem vagyok elégedetlen a testemmel. Nyilván a cicim nem olyan, mint 18 evésen, de nem is tragédia. Aki nem tudja feldolgozni, hogy emlősök vagyunk és a szoptatás a legtermészetesebb, az korlátolt és irigy. Ok, nem volt tejed, fájt stb. Kit érdekel?! Etesd akkor nyilván tápszerrel. De hagyjátok békén a szoptató anyákat és dolgozzátok fel, hogy az anyatej a legeslegjobb a babának. A tápszer csak 2., kényszermegoldás. Ez van. Azért van melled meg tejed, hogy azt használd. De igen, hülye a WHO meg mindenki, csak mert ti nem tudtatok szoptatni. Ha akarjuk, 5 éves koráig fog szopni. Semmi közötök hozzá. Ha a hosszan szoptatásról lehet ilyen degradálóan nyilatkozni, akkor a tápszerről is, és nem kell megsértődni. Sok frusztrált tápszeres p*csa.
33/33 anonim válasza:
Én spéci tudtam szoptatni, sőt alig bírtam elapasztani miután leválasztottam ( 1 év volt mire sikerült). De akkor sem tartom normálisnak ennyi ideig szoptatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!