Ti mit tennétek, ha édesanyátok azt vágná a fejetekhez, hogy azért borzasztó válogatós a 3,5 éves gyermekem, mert 2,5 évig "agyonszoptattam"?
Figyelt kérdés
NEm vagyok egy sértődős, mindent kimond amit gondol, főleg, hogy ő tápszerrel tudott csak tömni minket a tesómmal. De ez már nekem sok volt!2018. aug. 23. 15:48
11/33 A kérdező kommentje:
Szóval sajnos tényleg sokan tudatlanok ezen a téren, de ez szerencsére már nem az én bajom.
2018. aug. 23. 16:14
12/33 anonim válasza:
Lehet, hogy az anyatej összetétele nem változik, de bizonyos kor után már sokkal másabb tápanyagokra és más ételmennyiségre van szüksége egy kisgyereknek, amit a hozzátáplált ételekkel fog bevinni, tehát szép és jó, hogy kapott anyatejet, de a fejlődése, táplálása szempontjából semennyivel nem voltál ettől előbb. Nem kapott jobb, kielégítőbb táplálékot, mint aki nem szoptat eddig. Mellesleg hagyjuk az immunrendszert. Semennyivel nem betegesebbek a tápszeres babák, mint az anyatejesek. De majd az óvodában rájössz te is.:)
13/33 anonim válasza:
Jaj, egy szoptatási fanatikussal van dolgunk. Így már mindent értek.
14/33 anonim válasza:
Ha ennyire utálod nem kötelező vele tartani a kapcsolatot.
15/33 anonim válasza:
Ugyanmár, nem ettől lesz válogatós. A kisgyerek 90%-a válogat és nyilván nem mindét szoptattak annyi ideig
16/33 anonim válasza:
Amit te mondtál, hogy csak tápszerrel tudott tömni, az is van olyan sértő, mint amit te kaptál.
17/33 anonim válasza:
Te is sértő vagy. A 2,5 év pedig egy eltúlzott baromság. 1 éves a lányom és még szoptatom, de a 2,5 év felesleges ostoba veglet.
18/33 anonim válasza:
Azt, hogy igaza van, akár tetszik, akár nem. Ilyenkor már sokkal nehezebb új ízeket elfogadtatni.
19/33 anonim válasza:
Sértő volt anyukád ebben a formában de azért igaza van. Amúgy természetesen ez a te magán dolgod attól függetlenül ,hogy túlzó 2,5 évig szoptatni
20/33 anonim válasza:
Hallod...szerintem neked kene...mert ilyen hisztis not ritkan latni. En sem szoptattam max ket honapig volt tejem. De nem vagy kulomb nalam...hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!