Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elengednétek 6 éves fiatokat...

Elengednétek 6 éves fiatokat a nagyszülőkkel floridai disney hajó útra?

Figyelt kérdés

Unokatestvérét is vinnék 7 éves, őt elengedték a szülei.

Nagyszülők fiatalosak "modernek" van okostelefonjuk laptop beszélnek angolul és spanyolul is. Megbízhatók is de én félek nagyon messze lenne tőlünk de mégis egy ilyen élményt mi sosem engedhetnénk meg magunknak. Fiam teljesen beleélte magát. Mi nem mondtuk el hanem az unokatesója fecsegte el. Férjem elengedné, őt is sok helyre elvitték. De én féltem őt

2018. aug. 13. 09:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%
A saját szüleimmel simám elengedném. Pont ugyanolyan biztonságban tudnám, mintha velünk lenne. És mérhetetlenül rosszul esne, ha a párom nem akarná elengedni, mert nem bízik a szüleimben.
2018. aug. 13. 11:39
 12/15 anonim ***** válasza:

A nagyobbik fiamat simán elmertem volna hat évesen, mert kalandvágyó volt, imádott menni, nem érdekelte, ha nélkülem kell akár 10-12 napot is lennie.

A kisebb meg még 9 évesen is bőgött a kétnapos táborban.

2018. aug. 13. 11:46
 13/15 anonim ***** válasza:
Elengedném. Ha ennyi pénzük van... nekünk ugyse telik ilyesmire.
2018. szept. 15. 16:00
 14/15 A kérdező kommentje:
Elengedtük végül szerdán indultak. Már a repülő út élmény volt neki. Hiányzik de naponta többször beszélünk jól érzi :)
2018. szept. 15. 17:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Jól döntöttél. Hidd el, hatalmas élmény lesz neki, és boldog lesz, hogy ottéehetett.
2018. szept. 15. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!