Tényleg sok 4 hét szülők nélkül a balatonon 7-12 éves fiúknak? Hétvégente találkozunk, nagyszülőkkel vannak lent.
Teljesen kiakadt a munkatársam, milyen felelőtlenség, ha most a nyaralás ilyen hosszú mi lesz később mit akarnak még.
Nagyszülőknek van nyaralójuk ott vannak, strandolnak kirándulnak.
Pénzt nem fogadtak el tőlünk, így hétvégente vittünk gyümölcsöt nasikat, kávét teát.
A nagyszülőknek ez hatalmas öröm, a gyerekek élvezik. Még a nagy a kötelezőt is olvassa a parton.
Anyósom meg ott lakik. Fiam 4 éves, általában 1 hétre megy hozzájuk. Anyós kérné többre is, de egyenlőre ennyi elég.
Szerintem 10 évesen simán ott maradhat 4 hétig, ha anyós is ráér majd (még dolgozik).
Mivel suliban több időt kell megoldani nyáron, ezért nem gondolom soknak. Elég nagy gyerek már. Gondolom nem most van életében először a nagyszülőkkel, tehát ismerik egymást...
Jahj ne foglalkozz a kollégákkal ;)
Simán ott lehet 4 hétig hát már elég nagy! Ha meg Ő nem szeretne úgy is szólna!
Foglalkozzon a kollégád a saját gyerekeivel ;) (ha van neki akkor biztos anya pici fia/lánya)
Én is veled értek egyet. Semmi gond az ilyen hosszú nyaralással. Főleg, hogy a fiúk is szeretik, mert gondolom már szóltak volna ha nem jó lent.
Mondjuk ha mi is így lennénk, mi is lemennénk hétvégente, szóval abszolút egyetértek az egésszel :D
De jó nektek, hogy van erre lehetőségetek!
Biztos irigy a munkatársad. :) Bár most, hogy belegondolok, én is. ;)
Ne foglalkozz vele, jó nyaruk lesz a fiúknak.
Szerintem se sok!;)
Az én 2,5 éves lányom és 8 éves fiam 3
hetet voltak lent unokatesókkal és nagyszülőkkel úgy,hogy péntek reggeltől
vasárnap estig voltunk lent.
A lányom alig akart hazajönni...:)
#7-es vagyok:
Az még kimaradt,hogy ők is a nagyiék nyaralójában vannak.:)
Egyébként ha a fiúknak nem lenne jó,már
szóltak volna.:)
14:18
Pacsi :) Én is egész nyarakat töltöttem a nagyszüleimnél, de ők "csak" pár utcával laktak arrébb. Nagyon szerettem ott lenni, jó volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!