Tényleg sok 4 hét szülők nélkül a balatonon 7-12 éves fiúknak? Hétvégente találkozunk, nagyszülőkkel vannak lent.
Figyelt kérdés
Teljesen kiakadt a munkatársam, milyen felelőtlenség, ha most a nyaralás ilyen hosszú mi lesz később mit akarnak még.
Nagyszülőknek van nyaralójuk ott vannak, strandolnak kirándulnak.
Pénzt nem fogadtak el tőlünk, így hétvégente vittünk gyümölcsöt nasikat, kávét teát.
A nagyszülőknek ez hatalmas öröm, a gyerekek élvezik. Még a nagy a kötelezőt is olvassa a parton.
2017. aug. 4. 13:10
11/18 anonim válasza:
Kiskoromtol minden nyarat a nagyszuloknel toltottem. Anyukamek vasarnap eljottek, en maradtam tovabb. Eletem legjobb nyarai voltak!
12/18 anonim válasza:
Semmi gond nincs ezzel, pláne, hogy ott vannak egymásnak a tesók. Meg hétvégén találkoztok.
13/18 anonim válasza:
Mivel hétvégente találkoztok, ráadásul ketten vannak, szerintem nem sok a kisebbnek sem, a nagyobbnak meg pláne. Biztos jó dolguk van :)
14/18 A kérdező kommentje:
Napi szinten skype, telefon is vany nagyon hiányoznak. De ők élvezik, lettek barátok a strandon és az utcában.
Nekem is hsaonló élményeim vannak, imádtam ezeket a nyarakat gyerekkoromban.
Akkor megnyugodtam, másnál is volt hasonló :)
2017. aug. 4. 15:12
15/18 anonim válasza:
Ha a nagyszülőknek nem sok és a gyerekek is jól érzik magukat, akkor inkább jó. Szerintem ez igazi nyaralás nekik.
16/18 anonim válasza:
Egesz nyaramat harom honapot nagyinal voltam anyuekat nyar elejen lattam mikor elmentem meg nyar vegen mikor hazajottem. 4 eves koromtol kezdve
17/18 anonim válasza:
Gyerekeknek jó, nagyszülőknek jó, szülőknek jó. Ha a kolleginának nem jó, nyilván ő majd másképo csinálja.
18/18 anonim válasza:
Gyerekek élvezik ? Nagyszülőknek sem teher akkor semmi gond nincs .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!