Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A nagyszülők nem örülnek az...

A nagyszülők nem örülnek az unokának. Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. A férjem szülei ugyérzem hogy nem örülnek az unokának. Soha nem kérdezik meg hogy hogy van es meg egy ajandekot sem vettek neki. Soha nem foglalkoznak vele, csak sajat magukkal vannak elfoglalva. Szerintem haragszanak azert mert a

Ferjem mar nem tamogtja oketugy anyagilag ahogyan ez elott. En emiatt nem is szivesen megyek oda es nem is szeretnem vinni a gyermeket sem. Még is mi tévő legyek? Volt mar valaki ilyen helyzetben?

2018. aug. 12. 16:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%
Én egy ilyen kijelentés után nem az ördögbe küldeném őket, hanem máshová és nem is mennék hozzájuk soha többet, az is biztos.
2018. aug. 12. 18:57
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Csak kíváncsiságból... tudjátok, hogy miért mondják ezt? Ennyire vallásosak, és vallják, hogy ő az antikrisztus? Esetleg nem téged akartak menyüknek, és ezt a gyerekre is kivetítik? Vagy csak annyi, hogy a gyerek megszületésével elzárult a pénzcsap?

Mondjuk a lényegen nem változtat, csak érdekelne.

Különben sajnálom szegény férjed, biztos, hogy nagyon rosszul esik neki is, mert ezzel kiderült, hogy csak kihasználták, de szerintem hamar betelik majd nála a pohár és nem mentek. Különben régen is ilyenek voltak?

2018. aug. 12. 19:49
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Ebből ne csinálj nagy ügyet. Én jártam az anyósékhoz, szülés előtti nap is ott voltam, nem laknak pedig közel. Azt mondták ha megszülök mindig itt lesznek. 4honapos a gyerek, 4x voltak nálunk, abból 3x a párom hívta oket. Nem foglalkozom velük. Ha nem jönnek én annak csak örülök, mert állandóan beleszól az anyós mindenbe.
2018. aug. 12. 21:13
 14/19 A kérdező kommentje:
Règen nem voltak ilyenek. Nagyon jól elvoltam velük. Onnantol kezdodott ez az egesz hogy mi nagyon sokaig külfoldön éltünk, és mikor haza jottünk nem akartunk hozzajuk költözni, mar akkor megvaltoztak. Aztan mikor megszületett a pici még rosszabb lett a helyzet.
2018. aug. 12. 21:24
 15/19 anonim ***** válasza:
56%

Önzők, szeretnék, ha úgy lennének a dolgok, ahogy nekik tetszik, de nem így van. Gyakori.

Az én anyósom se örül, bár ő más okból.

Igazából nem érdekel. Ne örüljön akkor, végülis nem az ő örömére készült az a gyerek.

Ilyen beszólás után mondjuk nem vinném hozzá többet. Ez túlmegy nálam a határon.

2018. aug. 12. 21:30
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, az a TI baromságotok, hogy FELNŐTT embereket eltartotok.

Ha ennyi eszetek van... :D

2018. aug. 13. 11:49
 17/19 anonim ***** válasza:

1# vagyok. Engem nem igazán érdekelnek. Most várom a 2. unokájukat, és kijelentette a drága anyós, ha nem lány nem érdekli.

Engem már évek óta szapul, keveri a sz.art amibe csak tudja. Eleinte foglalkoztam vele, de rájöttem, hogy felesleges,nincs értelme.

2018. aug. 13. 12:56
 18/19 A kérdező kommentje:
Sajnos muszaj segiteni nekik, mert ha nem adunk éhen halnak
2018. aug. 30. 13:04
 19/19 anonim ***** válasza:
Ezek után...? De meg is érdemlitek! Visszaélnek a helyzettel és még szidják az unokát, ti meg segítetek..
2018. aug. 30. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!