A nagyszülők nem örülnek az unokának. Mi tévő legyek?
Sziasztok. A férjem szülei ugyérzem hogy nem örülnek az unokának. Soha nem kérdezik meg hogy hogy van es meg egy ajandekot sem vettek neki. Soha nem foglalkoznak vele, csak sajat magukkal vannak elfoglalva. Szerintem haragszanak azert mert a
Ferjem mar nem tamogtja oketugy anyagilag ahogyan ez elott. En emiatt nem is szivesen megyek oda es nem is szeretnem vinni a gyermeket sem. Még is mi tévő legyek? Volt mar valaki ilyen helyzetben?
Csak kíváncsiságból... tudjátok, hogy miért mondják ezt? Ennyire vallásosak, és vallják, hogy ő az antikrisztus? Esetleg nem téged akartak menyüknek, és ezt a gyerekre is kivetítik? Vagy csak annyi, hogy a gyerek megszületésével elzárult a pénzcsap?
Mondjuk a lényegen nem változtat, csak érdekelne.
Különben sajnálom szegény férjed, biztos, hogy nagyon rosszul esik neki is, mert ezzel kiderült, hogy csak kihasználták, de szerintem hamar betelik majd nála a pohár és nem mentek. Különben régen is ilyenek voltak?
Önzők, szeretnék, ha úgy lennének a dolgok, ahogy nekik tetszik, de nem így van. Gyakori.
Az én anyósom se örül, bár ő más okból.
Igazából nem érdekel. Ne örüljön akkor, végülis nem az ő örömére készült az a gyerek.
Ilyen beszólás után mondjuk nem vinném hozzá többet. Ez túlmegy nálam a határon.
Bocs, az a TI baromságotok, hogy FELNŐTT embereket eltartotok.
Ha ennyi eszetek van... :D
1# vagyok. Engem nem igazán érdekelnek. Most várom a 2. unokájukat, és kijelentette a drága anyós, ha nem lány nem érdekli.
Engem már évek óta szapul, keveri a sz.art amibe csak tudja. Eleinte foglalkoztam vele, de rájöttem, hogy felesleges,nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!