Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » SÜRGŐS! Mikor jon ki az 5...

SÜRGŐS! Mikor jon ki az 5 forintos?

Figyelt kérdés
Kislányom lenyelt egy ötforintost hétfőn,csak éphogy köhögött,nem fulladozott,de elmondta hogy lenyelte,bekerültünk a kórházba és a röngen is kimutatta hogy a kisgyomrában van,de ez volt hétfőn pénteken is csináltak egy röngent ésmég mindig a gyomrában van,ha nem jön ki 10 nap mulva kiveszik,a lenyeléstől számítva.
2010. jún. 20. 15:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

JAJJ szegénykém :'(

Írd,hogy mi lett/lesz vele!Az egész családunk szurkol nektek ,bár ez nem segít a dolgon,de gondoltam leírom.

Sok Sikert nektek.

2010. jún. 21. 12:43
 12/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok,köszi a válaszokat és az agódást,most hétfőn kellet viszamenni,de sajnos nem kakált hétfőn se és kedden se,így este beöntést kapott,hiába ette a sok rostos ételt innivalót gyümölcsöt,és kapta a sok székletlazítót ,nem volt széklete,de még kedd este nem volt benne.Másnap is kivolt adva ha nem kakál akkor este beöntés,és nem is sikerült neki így ismét beöntést kapott,de az este már benne is volt csak nem ötforintos hanem kétforintos,másnap lett volna egy ultrahang amivel megnézték volna hogy hol jár és ha még mindig a gyomrába lett volna akkor pénteken kivettékvolna.De hogy honnan szedhette azt a kétforintost fogalmam sincs,de szerintem az ötforintos ki se jött vola ennek kelett kilenc nap.
2010. jún. 25. 06:19
 13/13 A kérdező kommentje:

08:20

Mikor történt ,általába ki jön magától ,főleg ha nem nagy tárgy,nézted a székletét mindig.Mert szerintem okozhat gondokat,mi hogy bent voltunk azt mondták ha nem tudja kikakálni,akko feltapadt a bélfalra,vagyis ahol kéne mennie a bélbe lyuk mellé szokott feltapadni mart ott van valami ami vákum szerüen odaszipantja,és ha már odatapadt nagyn sok ugrálás kell hogy az onnan kimozduljon,de szerintem egy röngen nem árt ,nehogy gond legyen

2010. jún. 25. 06:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!