SÜRGŐS! Mikor jon ki az 5 forintos?
Figyelt kérdés
Kislányom lenyelt egy ötforintost hétfőn,csak éphogy köhögött,nem fulladozott,de elmondta hogy lenyelte,bekerültünk a kórházba és a röngen is kimutatta hogy a kisgyomrában van,de ez volt hétfőn pénteken is csináltak egy röngent ésmég mindig a gyomrában van,ha nem jön ki 10 nap mulva kiveszik,a lenyeléstől számítva.2010. jún. 20. 15:28
1/13 anonim válasza:
Nem kapott hashajtót??Az szokott segíteni!Viszont ha nem jut be a gyomorból a vékonybélbe, akkor csak a műtét!
2/13 anonim válasza:
Jujj szegénykém. Próbálj meg vele olyan ételeket etetni,amiktől laza lesz a széklete,sok gyümölcs,korpás dolgok,rengeteg folyadék.Hátha sikerül kikakilnia. Drukkolok!
3/13 A kérdező kommentje:
De folyamatosan kapja a hashajtót de nekem amúgyis székrekedéses,igen azt mondták ha nem jön át a gyomrán elaltassák és kiveszik a torkán ledugnak valami csövetés azzal.
2010. jún. 20. 15:35
4/13 A kérdező kommentje:
köszi,és nagyon sok rostos dolgot etetek vele,de csak reménykedni tudok hogy magától kijön
2010. jún. 20. 15:37
5/13 anonim válasza:
Jajj,szegényem,nagyon drukkolok h kijöjjön,még van pár nap!
6/13 anonim válasza:
Tudom, sovány vigasz, de ha már nem jött ki magától (mert vitathatatlan, hogy ez lenne a legjobb), jobb így, hogy a gyomrában maradt. Az a kisebb beavatkozás, ha a gyomrában reked meg és onnan kell kivenni. Ilyenkor szájon át letolják az eszközt és óvatosan kiemelik az idegen tárgyat.
Ha a gyomorból továbbhaladva, a bélrendszer valamelyik szakaszán akad el a tárgy, még akár hasi műtétre is szükség lehet.
Remélem, minden rendben lesz a kicsivel.
8/13 anonim válasza:
pfúú szegény.hát szerintem se fog már kijönni.lécci ird már meg mi lett vele.
9/13 A kérdező kommentje:
Holnap megyünk vissza a kórházba de majd megírom a végeredményt.De az orvosok azt mondják ha átjön a gyomron akkor már magától kijön és nemlehet gond,hát nem tudom mit gondoljak.és mindenkinek köszi a drukot,és majd jelentkezünk ha hazajöttünk a kórházból remélem mihamarabb.
2010. jún. 20. 21:16
10/13 kelemenkelo válasza:
miért mi tőrténik ha nem jőn ki és nem veszik ki?
az én kislányom lenyelt egy pici fémkarikát.szerintem az sem jőtt ki.mit tegyek, korház,?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!