Mennyire jellemző a gyereketek osztályában uzsi doboz? Bento dobozok készítése?
Nem szerettem ezt a cicomázást fiamnak mindegy mit tettem csak sajtos legyen :)
Rengeteg dobozunk díszítőnk megmaradt kintről. Ha doboz kellene tudok adni teljesen új is van kb 40 féle gyűlt össze 3 év alatt. A kinti suliban 2 havonta kaptak a gyerekek ilyen dobozt
Alsóban vittek elég sokan. Igaz, nem az ebédet, itthon azért az iskolások többsége menzás, főleg az alsósok. Viszont pl. az én fiam általában nem ette meg azt, amit tízóraira, uzsonnára adtak, úgyhogy egy idő után arra nem is fizettem be.
Ahogy láttam, meg ahogy mesélte, a többiek főleg szendvicset, kakaóscsigát, esetleg egy-egy almát, körtét vittek, vagy rosszabb esetben chipset.
Én próbáltam kicsit kreatívabban megoldani, meg amúgy se nagy szendvicses a gyerek, úgyhogy én sokszor csomagoltam neki ilyeneket, hogy: főtt tojás, karikákra vágott stifolder, szőlő, koktélparadicsom, sajt, tonhalkrém MELLÉ pirítóssal (mint említettem, a szendvics ugye nem a kedvence, így viszont megeszi), hasábokra vágott répa, kockákra vágott karalábé, keksz, pár csík hideg sült csirkemell, joghurt, gyümölcsmix, stb. Ezeket nagyon szerette. Ahogy észrevettem, szerintem ezt ebben a formában nem annyira szokás, de az én fiam nagyon csípte, hogy az ő dobozában többféle dolog van, és nem csak szendvics meg péksüti. Nem mondom, néha vitt szendvicset is, de mondjuk kéthetente egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!