Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire kellemetlen folyton...

Mennyire kellemetlen folyton a gyerek után menni játszótéren, egyéb helyen?

Figyelt kérdés

Nem saját gyermek, testvérem kislánya, 4 éves. 20 éves lány vagyok, és most nálunk nyaralnak. Ha tehetem, viszem mindig játszótérre, ahol mindig a közelben vagyok, követem. Ha kérdezem, hogy elmenjek, azt mondja ne. Szóval folyton szinte a hátsó felében vagyok. Gyerekekkel a tapasztalatom egyenlő a nullával, és folyton azon izgulok, valyon a többi anya mit gondol?

Szerencsére nem hisztis, hallgat rám, a kapcsolatunk nagyon jó.

Szóval,mások a padon ülnek, esetleg telefont nyomnak, én meg ott nevetek, vigyorgok vele.

2018. aug. 6. 00:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
14%
Ha óvodában alszik akkor valami csak bevált. Nagyon könnyű megtalálni, hogy mi lehetett az, de pl. meg is kérdezhetnék a szüleid, hogy ott mi a menete, meg hogy mitől és mennyire fárad el délutánra. Ez is csak az életképtelen nyomkorászóknak lehet probléma, ami röhej, mert szó szerint kezükben tartják a megoldást. Ezek ilyen olcsó ürügyek, amit csak a csekély értelműek gondolnak elfogadhatónak. Mindenki más megoldja a minimális online szórakozását meg ügyintézését anélkül, hogy a gyerek ridegtartásba kerülne miatta.
2018. aug. 6. 14:03
 12/19 anonim ***** válasza:
64%
Utolso, te mar legalabb kielted a mai minimalis online szorakozasodat ami masok kritizalasaban merul ki.
2018. aug. 6. 14:31
 13/19 anonim ***** válasza:
41%

11 # pontosan! 11 gondolkodni is tud, köszi 11! Van még remény, ha túl kevés is..

A többi csak mentséget keres, hogy nyomkodhassa.

A gyerek SZÓLNA hozzá, ha "anya" nem baszkurálná a telefonját.

A gyerek JÁTSZANA az anyjával, ha "anyja" nem nyomkodná a telefonját, és a virtuális létben mozog, miközben elszalad mellette az élet.....

Az "anyja" olyan dolgokat is észrevenne tán, amiről fingja sincs jelen helyzetben. Szomorú!

És még valami: mivel a gyerek a TÜKÖR, "anya" csodálkozik, ha pár éves gyereke szintén a telefonra van kattanva a rendes játékok helyett, és a normális, minőségi időtöltés helyett!

Ti lennétek szülők? Ne má.............

Antiszociális gyereket neveltek. Gratula! Amilyenek ti is vagytok már.

2018. aug. 6. 18:30
 14/19 anonim ***** válasza:
70%
Semennyire se kellemetlen, mivel a sok nyomkodó még a saját gyerekét se veszi semmibe, így veled se foglalkozik nyugodj meg :)
2018. aug. 6. 18:54
 15/19 anonim ***** válasza:
Élvezd az együtt töltött időt, és ne foglalkozz a sok telefonnyomkodóval.
2018. aug. 6. 22:47
 16/19 anonim ***** válasza:
29%
Utolso 3..eloszor szuljetek gyereket talan, aztan osszatok az eszt. De lehetoleg meg varjatok vele par evet, ne igy 16 evesen szuljetek.
2018. aug. 7. 09:42
 17/19 anonim ***** válasza:

Szerintem gyerekfüggő. A mi gyerekünk nagyon társasági lény, mióta játszótérre jár, minket otthagy és a gyerekekkel játszik. Mi persze folyton rajta tartjuk a szemünket, és a veszélyesebb, nagyobb játékokra még nem megy fel (2,5 éves), de nem tudunk mindig mellette lenni, mert nem figyel ránk, a játszótéri zsivajban nem velünk akar játszani, hanem csak otthon.:)

Ettől függetlenül telefont nyomkodni nem szoktunk, mindkettőnknek a social a munkája, így otthon már félretesszük ezt a tevékenységet.:)

Igazából a mi játszóterünkön (Olimpia park) ugyanezt tapasztaljuk más szülőtől is, de mindig van egy-egy anya, aki ott van a gyerekével (mert az ő gyereke igényli), és igazából úgy érzi, neki kell a többiekkel is játszania, pedig a gyerekek eljátszanának együtt. Szóval ilyen szempontból ez fura, de csak akkor, ha csak te csinálod. De ha neked ezt diktálja a szíved, ne érdekeljen senki!:)

2018. aug. 7. 10:04
 18/19 anonim ***** válasza:
Azért lehetne tippelni, kire mondják majd a gyerekek, hogy hatalmas jó fej.
2018. aug. 7. 10:54
 19/19 Coffelia ***** válasza:
Nonstop lumbágó esetén például rohadtul... de nem szokott minden anyának annyira kikészülni a dereka a szülés után, mint az enyém 😂
2018. aug. 8. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!