Nem vagyok jo anyukaja a fiamnak. Ti is ereztetek igy?
Egyedul nevelem, 3 eves.
Ugy erzem nem jatszok vele eleget, es sajnos sokszor kiabalok is.
Ugy erzem jobbat erdemel. :(
Én marha szerencsés vagyok, mert nem, hogy nem egyedül nevelem, de olyan férjem van, aki mindenből kiveszi a részét, a háztartásból, gyereknevelésből. Ez igazi szerencse, tudatában vagyok ennek, hálás is vagyok a sorsnak, vagy minek...
Ezt azért írtam le, mert vannak egyedülálló barátnőim kisgyermekkel. A legjobb barátnőm mondjuk házas, de a férje látástól mikulásig dolgozik, Ő teljesen egyedül neveli a két kisfiát. Látom, hogy szinte emberfeletti teljesítményt nyújt...és Ő is állandóan rossz anyának érzi magát, pedig szerintem le a kalappal előtte.
Szval minden elismerésem a Tiéd, kérdező. Szerintem természetes, ahogy érzel, nyilván nincs annyi időd a gyermekedre, mint annak, akinek bőven van segítsége. Ezért kérlek, ne ostorozd magad, valóban próbálj jó anya lenni, a gyermeked idővel föl fogja fogni ezt, meg fogja érteni, hogy az anyukája egy hős, mint ahogy minden a gyerekét egyedül nevelő, szerető anyuka.
En is mindennap szuperanyakent kelek es idegroncskent fekszek le este.
Minden nap jol indul, eltervezem hogy miket csinalunk, ma szuper turelmes leszek, ma a delutani alvas kozben minden hazimunkat elvegzek, ma olyat fozok amit biztosan joizuen megeszik. Szoval reggel felkel a gyerek, minden oke, van turelmem hozza. Elvagyunk, jatszunk, eneklunk, jatszoterezunk. Aztan szep fokozatosan indul a hiszti. Elszalad a boltban, leborit valamit a polcrol, amig fizetek nyulkal a kaveautomataba, nem hajlando sajat laban jonni, vagy olyan lassan jon hogy a hazafele 200metert 1 ota alatt teszi meg. Otthon nem akar bemenni a hazba, aztan kikopi az ebedet, szetdobalja a jatekait, a konyhaban kiszedi az edenyeket,csatater a lakas. Ilyenkor mar majd eldurran az agyam de meg birom. Elalszik delutan, persze nem leszek kesz a fozesdel es takaritassal. Kozben hiv a parom h milyen rossz napja van, az anyam hogy magas a vernyomasa, az apam hogy neki mar mindenbol elege van stb stb.
Mire felkel a gyerek mar semmi kedvem semmihez, de meg ott az egesz nap. A delutan kaosz, a gyerek hisztizik, semmi nem jo, unja a jatszoteret, unatkozik. Keso este hazajon az apja, akitol megkapom h mar megint ez meg az nem jo, es kulonben is hulye vagyok mindenert. A gyerek este 10ig tombol, rohangal. Probalok neki meselni vagy lefoglalni, de csak a rohangalas meg ugralas erdekli. Mar aldom az eget hogy eljon az ejszaka es vegre alhatok es mindenki beken hagy. De aztan jon a lelkiismeret furdalas, h senkinek nem vagyok eleg jo. Es mehfogadom h masnap jobb lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!