Kisfiam fél kimenni a mosdóba egyedül. Mi a megoldás?
Nem tudom miért olyan nehéz elképzelni, hogy egy 6 éves gyerek ténylegesen fél valamitől.
Ugyanez a problémánk az 5 éves kisfiamnál. Kb január óta kísérgetni kell, korábban nem volt gond. Pedig nincs tesó. Társasházban lakunk és egyszer pont akkor húzta le a wc-t a felettünk lakó, amikor bennt volt ő is. Megíjedt, mert tényleg hangos és szokatlan mert üres az a lakás csak fél évente járja körbe a tulaj. Ezt elmagyaráztuk neki, úgy tűnt megértette, de azóta mindig kitalál valami mást. Most pl, hogy a wc papírból biztosan kígyó lesz, ha nem vagyok ott.
Nem sikerült még megoldanunk a dolgot, nem piszkálom vele, inkább megyek ha kéri. Mondjuk mostanában elég sokszor elfelejti és megy egyedül.
off; 15 éves lehettem, amikor egy x akták rész után félve ültem rá a wc-re.
Ez alkati dolog. Húgom 33 éves,3 gyereke van,diplomás ápoló,és mégis fél :). Tizennéves korában is kísérgetni kellett. Ha félős,ilyen is marad szerintem.
Én pl. sosem voltam félős. Most se vagyok,35 èvesen.
37 éves vagyok és még mindig félek egyedül a sötétben. Nem is nézek horrort. Ahogy elöttem is írták, én is szintén egy x aktás rész útán egy hétig nem mertem egyedül mosdóba menni. A húgom horrort néz, imádja és nem fossa össze magát. Ez alkat kérdése.
A fiad is valamilyen szinten ki fogja nőni, de teljesen soha. Ez van.
a 7,5 évesem sötétben nem megy el pisilni, kezet mosni egyedül a 2szobás panelban, mert ő is fél a szörnyektől. Múmiáktól és hasonlóktól. Megbeszéltük már ezerszer, hogy a múmia max múzeumban van, amúgy meg ha mégis jönne egy, letekeri róla a gézt, és szétesik :D Azóta mástól fél, másfajta szörnyektől. Felkelek én is, kikísérem, megvárom, amíg végez, aztán alszunk tovább.
Találjatok ki valamit arra, hogy hogy lehet legyőzni a szörnyeket. A spray nem rossz ötlet, bár egy vagány gyerek nem előzi, hanem legyőzi őket ;) szóval valami "harcosabb" megoldás kellene.
Mesélje el, milyen szörny lakik ott, látta-e már, utána már könnyebb kitalálni rá valamit. (nem lehet, hogy egyszer bement, amikor valamelyikőtök zuhan yozott, és a függönyön lévő árnyék ijesztette meg, amitől azóta is fél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!