Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mostanában úgy ki tud hozni a...

Mostanában úgy ki tud hozni a sodromból a fiam, hogy attól félek eljutok oda hogy elfenekelem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Általában véve nem rossz kisgyerek, imádom, sokat játszunk, jó a kapcsolatunk. De néha belé bújik a kisördög és akkor nagyon tudja feszíteni a húrt. Példa a mai napról: altattam az öccsét, megkértem hogy addig legyen csendesen. Direkt elkezdett kiabálni, megkértem szépen hogy ne csinálja. Direkt egyre jobban, sőt ahogy rászóltam szembe nevetett. Erre már felemeltem a hangom, beküldtem a szobájába. Erre elkezdte a karomat ütni ököllel. Na ez volt az a pillanat amikor nagyon erőt kellett venni magamon hogy ne üssek a fenekére, de inkább otthagytam, utána pedig mese nélkül kellett lefeküdnie. Máskor olvsasok neki, megvárom a szobájában amíg elalszik. Többször is előfordult hasonló mostanában, hogy nem sokon múlt hogy ne pofozzam fel vagy adjak a fenekére, annyira a végsőkig elment. Eddig megálltam, de félek hogy ennél is jobban kihoz a sodromból. Hogy kezelnétek az ilyen helyzeteket? Az okára nem tudok rájönni. Nem testvér féltékenység.
2018. júl. 21. 21:58
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
*kicsihez... Javít ez a hülye telefon, bocsánat.
2018. júl. 22. 07:13
 12/25 anonim ***** válasza:
78%

A testvérféltékenység nem akkor jelentkezik,ha ott a kicsi.

Megszületett otthon van,fix történés ami a játszon is fenáll,nemcsak ha ott a kisebb...

2018. júl. 22. 08:44
 13/25 anonim ***** válasza:
83%
Jézusom kérdező, te csak akkor lennél frusztrált és ideges amikor a férjed szeretője is épp ott van melletted? 🙂 Nem lenne elég tudnod, hogy egyeltalán létezik? 🙂 És a férjed most vele foglalkozik többet?
2018. júl. 22. 09:31
 14/25 anonim ***** válasza:
77%

Elozonel a pont!

Pont ez a testverfeltekenyseg! Ami teljesen normalis egyebkent, csak kezelni kell.

De lehetoleg nem veressel...

2018. júl. 22. 09:36
 15/25 A kérdező kommentje:
Jó, NEM testvér féltékenység. Azon túl vagyunk. A kicsi másfél éves. Tudom hogy viselkedett a nagy amikor született, nagyon figyeltem rá hogy kezeljük, sokat voltunk kettesben, megtartottunk minden közös napi rutint, pl.figyeltem hogy továbbra is én altassam őt is, minden egyebet. Sokat foglalkoztam vele az elején is, most pedig hogy már a kicsi is nagyobb, pláne, nem foglalkozom annyival többet már vele, mint pl az elején amikor hasfájós volt, sokat sírt, sokszor szopizott, stb. Ráadásul nyári szünet van, nem viszem oviba most, kifejezésre sokat vagyunk együtt. Volt testvér féltékenység, ez most más. De biztos ti jobban ismeritek az én gyerekemet.
2018. júl. 22. 09:52
 16/25 anonim ***** válasza:
52%
Akkor meg minek kerdezgetsz itt ? Oldd meg !
2018. júl. 22. 10:12
 17/25 A kérdező kommentje:
Ha elolvasod a kérdést nem azt kérdeztem, hogy testvér féltékenység e vagy sem, hanem hogy hogy lehet kezelni ha ennyire feszegeti a határokat a gyerek. Nem szeretném megütni, nem is tettem eddigi, de tényleg nagyon elmegy a végsőkig.
2018. júl. 22. 10:16
 18/25 anonim ***** válasza:
73%

Miből gondolod, hogy a kisebb másfél éves korában megszűnik a testvérféltékenység? Akkor megszűnik a testvér?

Agresszív vagy, kérdező! Szereted te egyáltalán a nagyobbat? Vagy őt már leírtad, mert már eleget foglalkoztál vele, mostmár hagyjon téged békén. Mi az, hogy neki saját akarata van, és nem olyan kis cuki, mint a kicsi!

2018. júl. 22. 11:01
 19/25 A kérdező kommentje:
Nem nem szeretem. Imádom mind a kettőt. És folyamatosan sokat foglalkozom vele is és a kisebbel is. És mind a kettő nagyon cuki. A nagy is. Nem azt írtam hogy megszűnik, hanem hogy ez a viselkedés amit írok, és néha előfordul nem amiatt van. De még mindig nem írta senki hogyan lehet megfelelő módon kezelni. Ez lenne a kérdésem. Az írjon aki tud erre válaszolni. Köszönöm.
2018. júl. 22. 11:12
 20/25 A kérdező kommentje:
Ha pedig valaki agresszív az te vagy 18-as. Miért támadást? Hol olvastad ezeket az agymenéseket amiket írsz??
2018. júl. 22. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!